Eija Warma-Lehtinen

osakas, asianajaja, LL.M.

Toimin Tietosuoja ja yksityisyydensuoja -palvelumme vetäjänä sekä compliance ja sisäiset tutkinnat -palvelumme toisena vetäjänä.

Tieto on avainasemassa menestyvän liiketoiminnan kehittämisessä, kun maailma ympärillämme digitalisoituu ja robotiikka, tekoäly sekä muut uudet teknologiat tulevat osaksi arkipäiväämme. On erittäin mielenkiintoista päästä työskentelemään asiakkaidemme kanssa hankkeissa, joissa hyödynnetään tietoa ja teknologioita liiketoiminnan kehittämisessä – strateginen neuvonanto ylimmälle johdolle on todella inspiroivaa.

Olen neuvonut useita asiakkaitamme tietomurron kohdatessa sekä vaativissa kotimaisissa ja kansainvälisissä sisäisissä tutkinnoissa. Avustan asiakkaitamme myös erilaisissa riita- ja rikosasioissa niin yleisissä tuomioistuimissa kuin hallintotuomioistuimissa. Neuvon säännöllisesti erilaisissa henkilötietoihin liittyvissä sopimusasioissa ja rajat ylittävissä tiedonsiirtoprosesseissa. Olen tehnyt lukuisia tietosuojatarkastuksia ja laatinut yrityksille sisäisiä toimintaohjeita henkilötietojen käsittelyyn. Myös markkinoinnin, työelämän tietosuojan sekä potilastietojen käsittelyn erityiskysymykset ovat minulle arkipäivää.

Innostun, kun saan olla tekemisissä ihmisten kanssa. Olen kysytty luennoitsija niin Suomessa kuin ulkomailla ja saanut kiitosta siitä, että osaan selittää vaikeat ja monimutkaiset asiat ymmärrettävällä tavalla.

Osaamiseni on tunnustettu niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Asianajoalaa arvioivat hakemistot Chambers Europe, Legal 500, Who’s Who Legal Internet & e-Commerce ja Information Technology sekä Women in Business Law sijoittavat minut Suomen johtavien asianajajien joukkoon. Minut on myös nimetty yhdeksi Suomen it-alan sadasta vaikuttajasta.

Uusimmat referenssit

Palvelut Data ja teknologia, Yritysjärjestelyt, Teknologia ja viestintä
Julkaistu 26.3.2024
Palvelut Vakuutus
Julkaistu 5.12.2023
Palvelut Data ja teknologia, Ulkoistaminen, Vakuutus, Rahoitus- ja vakuutuslaitokset
Julkaistu 7.9.2021
Palvelut Kilpailuoikeus ja julkiset hankinnat, Työoikeus, Vero ja strukturointi, Yritysjärjestelyt
Julkaistu 24.6.2021
Palvelut Corporate Governance, Data ja teknologia, ESG ja yritysvastuu, Immateriaalioikeudet, Kiinteistösijoittaminen ja -transaktiot, Kilpailuoikeus ja julkiset hankinnat, Pääomamarkkinat ja finanssialan sääntely, Pääomasijoittaminen, Rahoitus, Yritysjärjestelyt
Julkaistu 25.3.2021
Palvelut Data ja teknologia, Tietosuoja, Teknologia ja viestintä
Julkaistu 21.4.2020
Palvelut Data ja teknologia, Immateriaalioikeudet, Kilpailuoikeus ja julkiset hankinnat, Pääomamarkkinat ja finanssialan sääntely, Vero ja strukturointi, Yritysjärjestelyt
Julkaistu 2.3.2020
Palvelut Yritysjärjestelyt, Terveys- ja sosiaalipalvelut
Julkaistu 25.4.2019