Exsitec – M-flow Finlandin osto

Exsitec – M-flow Finlandin osto

Yritysjärjestelyihin ja strukturointeihin liittyy usein monitahoisia verokysymyksiä. Verotuksellisesti järkevä toteutus ja toimivan rakenteen suunnitteleminen vaatii ammattitaitoa ja laaja-alaista vero-osaamista.

Kokeneesta ja monipuolisesta veroasiantuntijatiimistämme saat strategisen neuvonantajan erilaisiin niin kotimaisiin kuin rajat ylittäviin yritysjärjestelyihin. Asiantuntijamme tunnistavat järjestelyihin liittyvät riskit ja mahdollisuudet ja varmistavat sen, että lopputulos toimii kokonaisuutena. Neuvomme asiakkaitamme säännöllisesti muun muassa yritys- ja kiinteistökauppoihin, omaisuuserien siirtoon, sulautumisiin, jakautumisiin sekä pääoma- ja konsernirakenteen muutoksiin liittyvissä verokysymyksissä.

Veroasiantuntijamme auttavat sinua erilaisten toimenpidevaihtoehtojen kartoituksessa ja suunnittelussa sekä niiden valmistelussa ja toteutuksessa. Apunasi ovat lisäksi muut toimistomme asiantuntijat, joiden kanssa pidämme huolen siitä, että kaikki järjestelyihin liittyvät näkökohdat on otettu huomioon. Rajat ylittävissä toimeksiannoissa teemme yhteistyötä tunnettujen kansainvälisten toimijoiden kanssa.