15.4.2021

Castrén & Snellman loistaa jälleen Legal 500 EMEA -tutkimuksessa

Castrén & Snellman sai jälleen erinomaiset tulokset asianajotoimistojen osaamista ja asiakastyytyväisyyttä arvioivassa The Legal 500 EMEA -tutkimuksessa. Suomesta arvioitavana oli 11 eri oikeudenalaa, joista yhdeksässä toimistomme palvelut ylsivät ylimpään Tier 1 -luokkaan ja kahdessa toiseksi ylimpään Tier 2 -luokkaan. Lisäksi julkaisu nimesi 32 juristiamme, joista 21 sai henkilökohtaisia luokituksia. The Legal 500 on yksi asianajoalan arvostetuimmista julkaisuista.

Castrén & Snellmanin asianajajat saivat seuraavia luokituksia:

Viisi luokiteltiin Suomen parhaimmistoon (Hall of Fame):

Marko HentunenAnna Kuusniemi-LaineNiklas LangenskiöldRickard Langenskiöld ja Matias Wallgren

Yhdeksän sai Leading Lawyer – Suomen johtavin asianajaja maininnan:

Anders ForssMerja KiveläJanne Lauha, Sari Hiltunen, Sakari SalonenTero TuomistoOuti Tähtinen 

Uuden sukupolven kärkinimet (Next Generation Partners):

Benjamin BadeAntti KaakkolaJussi Nieminen ja Eija Warma-Lehtinen 

Nousevat tähdet (Rising Stars):

Anna-Maarit Laurila,  Sanna Alku, Ilona Karppinen ja Jerker Pitkänen

 

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

Luokitukset perustuvat pääasiassa asiakashaastatteluihin. Olemme hyvin otettuja ja lämpimästi kiitollisia asiakkaidemme palautteesta. Tässä muutamia:

Rahoitus: ”Heillä on melko iso tiimi, ja heidän rahoituspraktiikkansa on Suomen parhaita. Olemme tehneet heidän kanssaan paljon yhteistyötä. Heillä on hyvä käsitys eri toimialojen erityisistä vaatimuksista.”

Pääomamarkkinat: ”Tuntevat hyvin asiakkaansa. Käytännönläheinen ja ratkaisukeskeinen toimintatapa.”

Riitojen ratkaiseminen: “Castren & Snellman on (minun mielestäni) ainoa suomalainen täyden palvelun liikejuridiikkaa tarjoava asianajotoimisto, jolla on kattava kansainvälinen asiakaskunta ja verkosto. Minusta heillä on niin Suomen kuin Pohjoismaiden paras palvelu rakennusoikeuden ja rakennusriitojen alalla. Koko tiimi on kokemukseni mukaan täynnä lämminhenkisiä ja ystävällisiä ihmisiä ja erinomaisia juristeja.”

Työoikeus: ”C&S:n työoikeustiimi on Suomen suurimpia ja tunnetuimpia. Tiimi on kokenut, palveluhenkinen ja aina käytettävissä. Neuvot ovat aina tarkkoja ja helposti ymmärrettäviä. Asiakirjat ovat laadukkaita.’

Kiinteistöt ja rakentaminen”Tiimin asiantuntemus on kattavaa. Yhdeltä luukulta saa kaiken kiinteistöjärjestelyissä tarvittavan neuvonnan. Kilpailijoihin verrattuna tämä on selkein erottava tekijä.”

TMT: Todella kokenut yhteistyökumppanina ja asiakasneuvotteluissa, huippujuristeja. Olen seurannut neuvotteluissa hymy huulilla, kun Castrénin juristi on vetänyt keskusteluja ja neuvotellut yhtiömme kannalta edulliset lopputulokset.

Maritime & Transport: ”Ykkösvalinta Suomessa – yksinkertaisesti paras.”

Luokitukset ovat luettavissa kokonaisuudessaan The Legal 500:n verkkosivuilla.