Fortum – Kierrätys- ja jäteliiketoiminnan myynti

Fortum – Kierrätys- ja jäteliiketoiminnan myynti

Practical and to the point approach, exceptionally analytical and great industry understanding.

The Legal 500

Monimutkaiset EU-lainsäädäntöön, kilpailuoikeuteen tai julkisiin hankintoihin liittyvät asiat vaativat korkeatasoista osaamista. Tiimimme vahvuus on poikkeuksellisen laaja-alainen ja syvällinen osaaminen ja kokemus. Pystymme hoitamaan tehokkaasti kaikenkokoiset kilpailu- ja hankinta-asiat.

Osaavat asiantuntijamme ratkaisevat asiakaslähtöisesti ja parhaalla mahdollisella tavalla kaikenlaiset kilpailu-, hankinta- ja EU-oikeudelliset asiat, joita asiakkaamme saattavat kohdata. Meillä on markkinoiden johtava kokemus kilpailu- ja hankinta-asioissa ja niitä koskevassa strategisessa neuvonannossa.

Ymmärrämme liiketoimintaa ja haasteita, joita yritykset kohtaavat toimiessaan kansainvälisessä toimintaympäristössä ja julkisen ja yksityisen sektorin rajapinnassa. 

Olemme mukana kehittämässä lainsäädäntöä, lain tulkintaa ja hyviä käytäntöjä esimerkiksi kestävän kehityksen kysymyksissä. Laadimme lausuntoja, järjestämme seminaareja ja keskustelutilaisuuksia sekä käymme vuoropuhelua eri toimijoiden kanssa.