16.4.2020

Castrén & Snellmanille loistavat tulokset The Legal 500 -tutkimuksessa: ”Erittäin tehokas ja työteliäs tiimi”, ”Nopeaa ja helposti sovellettavaa neuvonantoa”, ”Lahjakkaita ja käytännöllisiä ammattilaisia”

Castrén & Snellman sai jälleen erinomaiset tulokset asianajotoimistojen osaamista ja asiakastyytyväisyyttä arvioivassa The Legal 500 EMEA -tutkimuksessa. Suomesta arvioitavana oli 11 eri oikeudenalaa, joista yhdeksässä toimistomme palvelut ylsivät ylimpään Tier 1 -luokkaan ja kahdessa toiseksi ylimpään Tier 2 -luokkaan. The Legal 500 on yksi asianajoalan arvostetuimmista julkaisuista.

Yksitoista Castrén & Snellmanin asianajajaa sai Leading Lawyer – Suomen johtavin asianajaja maininnan: Anders Forss, Merja Kivelä, Janne Lauha, Sari Hiltunen, Marko Hentunen (Hall of Fame), Anna Kuusniemi-LaineNiklas LangenskiöldRickard Langenskiöld, Sakari SalonenTero TuomistoOuti Tähtinen ja Matias Wallgren (Hall of fame: Environment). Lisäksi osakkaat Benjamin Bade, Antti Kaakkola, Jussi Nieminen ja Eija Warma-Lehtinen mainittiin omien oikeudenalojensa uuden sukupolven kärkiniminä (Next Generation Partners). Anna-Maarit Laurila,  Sanna Alku ja Jerker Pitkänen luokiteltiin nousevien kykyjen Rising Star -luokkaan. 

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

Luokitukset perustuvat pääasiassa asiakashaastatteluihin. Olemme hyvin otettuja ja lämpimästi kiitollisia asiakkaidemme palautteesta. Tässä muutamia:

Rahoitus: ”Laatupalvelua kaikilla rahoituksen osa-alueilla.”
”Nopea, aikaansaava ja bisneshenkinen”.

Pääomamarkkinat: ”Castrén & Snellmanin tiimi hoitaa toimeksiannot hyvin käytännönläheisellä asenteella, minkä ansiosta yhteistyö on helppoa. Tiimin valtava kokemus näkyy siinä, miten nopeasti se tuottaa ratkaisuja myös monimutkaisiin erikoistapauksiin.”

Riitojen ratkaiseminen: ”Castren & Snellman on hyvin tunnettu ja arvostettu. Praktiikasta löytyy luovuutta, ja se on erittäin vahva kansainvälisissä välimiesmenettelyissä. Sanoisin, että se on Suomen markkinoiden paras.”

Työoikeus: ”Castrén & Snellmanin työoikeuspraktiikka on erittäin vahva ja hallitsee kaikenlaiset työoikeuden toimeksiannot. Mielestäni siltä saa Suomen parasta palvelua esimerkiksi yhteistoimintamenettelyissä, työoikeusriidoissa ja työterveys- ja turvallisuusasioissa. Muihin toimistoihin verrattuna C&S:n työoikeustiimi on kattavampi sekä asiantuntijoiden lukumäärän että työn laadun puolesta.”

EU- ja kilpailuoikeus: ”Castrén & Snellmanilla on huipputason osaaminen kilpailuoikeuden ja hankintalainsäädännön eri osa-alueilla. Lisäksi toimiston asiantuntijoiden ymmärrys liiketoiminnan strategioista on aivan omaa luokkaansa. He osaavat myös poikkeuksellisen hyvin esittää hankalat juridiset asiat käytännönläheisesti ja ymmärrettävästi yritysjohdolle, niin kirjallisesti kuin suullisesti. Kun vielä hinta—laatusuhdekin on kohdallaan, praktiikka on selvästi Suomen paras.”

Kiinteistöt ja rakentaminen: ”Täyden palvelun talo kiinteistöasioissa, loistava kokemus.”
”Lahjakkaita ja käytännöllisiä osaajia.”

Luokitukset ovat luettavissa kokonaisuudessaan The Legal 500:n verkkosivuilla.