Jaana Kuokkanen

Team Manager, Assistant Services

Toimin Cassulla assistenttitiimin esihenkilönä. Tiimini avustaa transaktiolinjan juristeja heidän päivittäisissä tehtävissään ja on mukana järjestämässä erilaisia asiakas-, koulutus- sekä markkinointitapahtumia. Tärkein tehtäväni on tukea tiimini assistentteja heidän työssään. Toimin myös Yritysjärjestelyt-ryhmän assistenttina ja osallistun kehitysprojekteihin.

Aikaisempi työkokemukseni koostuu erilaisista markkinoinnin ja viestinnän tehtäväkokonaisuuksista sekä assistentin tehtävistä rakennusteollisuudessa ja tutkimuspuolella. Minulla on YAMK-tutkinto viestinnän johtamiseen liittyen sekä AMK-tutkinto sihteerityön ja kielten koulutusohjelmasta.

Olen positiivinen ja proaktiivinen tiimipelaaja ja tulen monenlaisten ihmisten kanssa toimeen. Innostun asioista, joissa näen mahdollisuuden kehittyä ja kehittää toimintaa. Vuosien kokemus erilaisista tehtävistä on vahvistanut ajatuksiani siitä, että aito läsnäolo, kuunteleminen ja viestintä ovat keskiössä niin johtamisessa kuin asiakaspalvelussakin.

Tutustu myös muihin alan osaajiimme