Citycon – Talous- ja vuokrahallinnon ulkoistaminen Starialle

Citycon – Talous- ja vuokrahallinnon ulkoistaminen Starialle

Kilpailukyvyn ylläpitäminen edellyttää jatkuvaa analyysia siitä, mitä kannattaa tehdä itse ja mitä ulkoistaa. Tarjoamme päätöksentekosi tueksi syvällistä juridista osaamista ulkoistushankkeista. Ymmärrämme asiakkaiden tarpeiden ja liiketoimintaympäristön lisäksi myös ulkoistuksen kohteena olevaa teknologiaa.

Palvelumme kattaa ulkoistushankkeiden kaikki vaiheet alusta loppuun saakka. Tunnemme erinomaisesti ulkoistusprojektien piirteet ja tarjousprosessien vaiheet. Laadimme ulkoistussopimuksia, jotka ovat linjassa ulkoistusjärjestelyn tavoitteiden kanssa ja tukevat osapuolten päivittäistä yhteistyötä. Laajan osaamisemme avulla ratkaisemme ja hallitsemme kaikki ulkoistuksiin liittyvät oikeudelliset kysymykset, kuten liikkeenluovutukseen ja mahdolliseen työntekijöiden siirtoon liittyvät kysymykset. Tukenasi ovat sekä työoikeuteen että dataan ja teknologiaan erikoistuneet arvostetut osaajamme.

Kansainvälisissä toimeksiannoissa valitsemme verkostostamme ulkomaisen, ulkoistuksiin erikoistuneen yhteistyökumppanin, jonka kanssa pystymme yhdessä ylittämään asiakkaamme odotukset. Laatimamme ulkoistussopimukset mahdollistavat liiketoiminnassa ja ulkoistusstrategiassa tapahtuvien muutosten toteuttamisen myös pitkällä aikavälillä.

  • IT-ulkoistaminen
  • Liiketoimintaprosessien ulkoistaminen
  • Teolliset ulkoistukset, kuten tuotannon ulkoistaminen