Kyberturvallisuus

Kyberturvallisuus

Data on monen yrityksen arvokkainta omaisuutta. Autamme sinua käsittelemään tietoa säännösten mukaisesti ja suojaamaan sitä väärinkäytöksiltä.

Kyberturvallisuutta koskevat vaatimukset ovat hajallaan lukuisissa eri säännöksissä. Euroopan unioni sääntelee tietoturvan vaatimuksia enenevästi myös toimialakohtaisesti. Tällaista uutta sääntelyä edustavat muun muassa DORA, NIS2, CRA ja CER. Autamme sinua tunnistamaan juuri sinun toimintaasi soveltuvat säännökset ja kerromme, mitä lakipykälät tarkoittavat käytännössä. Puhumme samaa kieltä IT-alan asiantuntijoiden kanssa. Usealla asiantuntijallamme on juridisen koulutuksen lisäksi tietotekninen koulutus.

Päivittäisen neuvonnan lisäksi olemme tukenasi erilaisissa häiriötilanteissa. Tekniset häiriöt ja ulkoiset uhat voivat vaarantaa tietojärjestelmän. Yritysten on kuitenkin täytettävä lain vaatimukset ja sopimuksiin perustuvat velvollisuutensa myös poikkeustilanteissa, jotta liiketoiminta voi jatkua ja riskit pysyvät hallinnassa. Tietosuojan ja tietoturvan asiantuntijamme ovat ratkaisseet monenlaisia asiakkaidemme häiriötilanteita niin organisaatioiden sisällä kuin ulkomaailman rajapinnassa.