Laura Häyrinen

Senior Associate, oikeustieteen maisteri

Palvelut

  1. Työoikeus

Olen työoikeuteen erikoistunut juristi. Palvelen asiakkaita kaikissa työsuhteen elinkaareen liittyvissä kysymyksissä, kuten työsuhteen päättämistä, työaikaa, yhdenvertaisuus- ja tasa-arvolakia, muutosneuvotteluja sekä sovellettavaa työehtosopimusta koskevissa asioissa. Annan työoikeudellista neuvontaa ja hoidan oikeudenkäyntejä yleisissä tuomioistuimissa sekä työtuomioistuimessa. Lisäksi koulutan työoikeudellisista aiheista.

Olen toiminut lähes koko urani työoikeuden parissa, ja tämä käytännön elämästä ja sen moninaisista tilanteista kumpuava oikeudenala viehättää minua edelleen suuresti. Monipuolinen kokemukseni niin asianajopuolelta kuin suuresta työnantajaliitosta ja työmarkkinakeskusjärjestöstä antaa perspektiiviä asioiden tarkasteluun, ja hallitsen hyvin esimerkiksi työehtosopimusjärjestelmän. Olen työskennellyt varsin erilaisten ja erikokoisten yritysten kanssa, mikä on tuonut työhöni arvokasta käytännön liiketoiminnan näkökulmaa. Minulla on useista oikeudenkäynneistä kokemusta asiamiehenä toimimisesta, ja prosessiosaamiseni on vahvaa.

Olen persoonaltani helposti lähestyttävä, ja olenkin saanut asiakkailta myönteistä palautetta siitä, että kanssani on helppo ja mukava työskennellä. Suhtaudun jokaiseen toimeksiantoon kunnianhimoisesti ja uteliaasti – otan asiakkaan asian omakseni ja etsin siihen olosuhteisiin nähden parhaan mahdollisen ratkaisun. Joskus asia on tarpeen riidellä tuomioon saakka oikeudessa, toisinaan voi olla viisasta harkita sovinnollista ratkaisua. Asiakkaan etu on aina toimintani keskipiste. Koen asiakkaiden kanssa työskentelyn äärimmäisen antoisaksi ja työni suolaksi.