2.5.2022

Carola Lindholm Castrén & Snellmanin hallituksen puheenjohtajaksi

Yritysjärjestelyt-palvelumme toinen vetäjä, osakas Carola Lindholm on valittu Castrén & Snellmanin hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi. Carola seuraa tehtävässä Pauliina Tenhusta, joka luopui paikasta omasta aloitteestaan ja keskittyy nyt Corporate Governance- ja Maksukyvyttömyysmenettelyt-palveluiden johtamiseen. Pauliina työskenteli toimistomme johtotehtävissä yli kymmenen vuoden ajan: ensin kuusi vuotta yhtiön toimitusjohtajana ja sen jälkeen viisi vuotta hallituksen puheenjohtajana.

Carola Lindholm on toiminut yhtiön hallituksen jäsenenä vuodesta 2017 ja on Castrén & Snellmanin kolmas perättäinen naispuolinen hallituksen puheenjohtaja. Ennen Pauliina Tenhusta yhtiön hallitusta luotsasi Merja Kivelä.

”Onnittelen Carolaa lämpimästi valinnasta uuteen tehtävään. Yhtiömme on kasvanut kahden viime vuoden aikana reilusti yli kolmanneksella, ja olemme ottaneet johtavan aseman uuden ajan asianajotoimistomarkkinassa. Olemme Carolan ja hänen kollegoidensa johdolla nousseet asiakkaidemme strategisiksi neuvonantajiksi Suomen merkittävimmissä yritysjärjestelyissä. Saamme Carolasta hallituksellemme energisen ja innostavan johtajan, joka kehittää toimistoamme vastaamaan asiakkaidemme tulevaisuuden haasteisiin”, Pauliina Tenhunen sanoo.

”Otan innostuneena vastaan hallituksen puheenjohtajan tehtävän, jossa minulla on kunnia seurata Pauliinaa. Yritysten toimintaympäristö on vahvassa muutoksessa, ja asiakkaisiimme kohdistuvat vaatimukset ovat jatkuvasti yhä korkeammat. Toimistomme palveluiden kysyntä on nyt suurempaa kuin koskaan, ja teemme myös jatkossa kaikkemme tarjotaksemme asiakkaillemme markkinan parhaan tuen. Näen tärkeäksi tehtäväkseni viedä uudelle tasolle toimistomme ainutlaatuista yhdessä tekemiseen ja välittämiseen perustuvaa yrityskulttuuria ja yhteistyötä asiakkaidemme kanssa”, Carola Lindholm sanoo.

Castrén & Snellmanin varsinaisessa yhtiökokouksessa uudeksi hallituksen uudeksi jäseneksi valittiin Jarno Tanhuanpää. Hallituksessa jatkavat Anders Forss, Sakari Salonen, Tero Tuomisto ja Outi Tähtinen. Anders Forss, Sakari Salonen ja Jarno Tanhuanpää kuuluvat myös yhtiön johtoryhmään. Castrén & Snellmanin toimitusjohtajan tehtävässä jatkaa Sakari Lukinmaa.

Yhtiökokouksen 20.4.2022 vahvistaman tilinpäätöksen mukainen yhtiön liikevaihto tilikaudella 1.2.2021–31.1.2022 oli 66,2 miljoonaa euroa. Edellisestä tilikaudesta liikevaihto kasvoi 27 %. Suomessa työskentelevien juristien määrässä mitattuna toimisto kasvoi vuonna 2021 Suomen suurimmaksi asianajotoimistoksi.