Jutta Vainikainen

Legal Assistant

Aloitin Castrén & Snellmanilla assistenttiharjoittelijana keväällä 2019, ja työskentelen tällä hetkellä riitojenratkaisu- ja Corporate Governance -palveluiden assistenttina. Olen valmistunut HSO-tradenomiksi Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta.

Assistenttina tuen työparieni toimintaa, jotta he voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa. Pidän siitä, että työpanostani arvostetaan ja tekemiseeni luotetaan. Olen helposti lähestyttävä ja tartun mielelläni haasteisiin, sillä kehityn parhaiten oman mukavuusalueeni ulkopuolella. On tärkeää, että kiireenkin keskellä minulla on kaikki langat käsissäni. Pidän työni vaihtelevuudesta ja monipuolisuudesta sekä tiukoista aikatauluista ja kiireen aiheuttamasta paineesta, sillä tiedän olevani silloin parhaimmillani.

Olen aikaisemmin työskennellyt ravintola-alalla, joten olen tottunut hektisiin tilanteisiin ja oppinut suoriutumaan niistä tehokkaasti ja huolellisesti. Lisäksi olen oppinut ennakoimaan ja priorisoimaan asioita. Näitä taitoja pääsen hyödyntämään myös nykyisissä työtehtävissäni.

Innostuneet ja positiiviset kollegat saavat minut viihtymään työssäni. On palkitsevaa työskennellä osaavien ihmisten kanssa ja nähdä kaikkien puhaltavan yhteen hiileen.

Tutustu myös muihin alan osaajiimme