Lauri Laatunen

Associate, oikeustieteen maisteri

Avustan kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaitamme monipuolisesti erilaisissa teknologiaan, digitalisaatioon ja vaativiin ulkoistusprojekteihin liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä sekä sopimusasioissa. Osaamisalueeseeni ja kiinnostuksen kohteisiini kuuluvat lisäksi kiinteästi myös erilaiset tietosuoja- ja immateriaalioikeudelliset kysymykset.

Nautin työskentelystä etenkin sellaisten moninaisten ja haastavien oikeudellisten kysymysten parissa, joissa yhdistyvät kiinteästi teknologinen kehitys, sitä koskeva juridiikka sekä näiden molempien valjastaminen asiakkaan liiketoiminnan parhaaksi. Palkitsevinta työssäni on se, kun voin kokonaisvaltaisesti yhdistellä eri osaamisalueideni oikeudellista asiantuntemusta ja siten luoda asiakkaalle erityistä lisäarvoa.

Ennen Castrén & Snellmanin Data ja teknologia -palvelua olen työskennellyt harjoittelijana teknologia- ja immateriaalioikeudellisten kysymysten parissa merkittävässä pohjoismaisessa asianajotoimistossa, suuressa tilintarkastus- ja konsultointiyrityksessä sekä vaativiin ulkoistusjärjestelyihin ja tietosuojaan erikoistuneessa asianajotoimistossa.

Helsingin yliopistossa suorittamani oikeustieteen maisterin tutkinnon lisäksi olen opiskellut oikeustiedettä KU Leuvenissa Belgiassa.