Cargotec

Cargotecin ja Konecranesin sulautuminen

2.10.2020

Neuvomme Cargotecia suunnitellussa yritysjärjestelyssä, jossa Konecranes sulautuu Cargoteciin. Cargotec on globaali lastinkäsittelyratkaisuihin erikoistunut yritys. Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja.

Tulevan yhtiön tavoitteena on olla kestävien materiaalivirtojen johtaja, ja se panostaa tätä varten hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen, turvallisuuteen, tuottavuuteen ja tehokkuuteen sekä asiakkaiden laitteiden ja ratkaisujen elinkaariarvon maksimointiin.

”Vastuullisuus on ollut Cargotecilla tärkeässä roolissa yhtiön perustamisesta lähtien. Sulautumisen ansiosta nousemme kestävien materiaalivirtojen maailmanlaajuiseksi johtajaksi. Asiakkaamme tarvitsevat yhä enemmän ympäristöystävällisiä ratkaisuja. Yhdessä pystymme ratkaisemaan asiakkaiden haasteita paremmin. Uskon, että yhdistyminen avaa meille erinomaisen tilaisuuden luoda arvoa sekä liiketoiminnassa että muuttamalla maailmankauppaa kestävämpään suuntaan. Tulevalla Yhtiöllä on hyvät edellytykset tarttua näihin mahdollisuuksiin ja luoda merkittävää arvoa asiakkailleen, työntekijöilleen ja osakkeenomistajilleen”, Cargotecin hallituksen puheenjohtaja Ilkka Herlin toteaa pörssitiedotteessa.

Sulautumisen voimaantulo edellyttää tavanomaisten yrityskaupan ehtojen täyttymistä, mukaan lukien kilpailuviranomaislupien saaminen.

Tiimi

{{result.date}}


{{cases.loadMore}}