5.7.2023

Mergermarket: Castrén & Snellman vuoden 2023 tilaston kärjessä 20 yrityskaupalla

Castrén & Snellman on yrityskauppojen lukumäärän perusteella suomalaisten asianajotoimistojen ykkönen Mergermarketin vuoden 2023 alkupuoliskon vertailutilastossa. Yritysjärjestelyt-tiimimme oli vuoden ensimmäisellä puoliskolla mukana 20 julkisessa järjestelyssä.

Alkuvuoden kohokohtiin kuuluu muun muassa järjestely, jossa Triton hankki kahdeksan suomalaista yritystä ja toimi näin uuden Habeo Group ‑konsernin perustajana ja rahoittajana. Olemme lisäksi neuvoneet useita asiakkaitamme kansainvälisissä yrityskaupoissa: toimimme esimerkiksi yhdysvaltalaisen Impinj, Inc:n (NASDAQ: PI) neuvonantajana järjestelyssä, jossa se hankki Voyantic Oy:n, ja neuvoimme Uponor Infra Oy:tä sen myydessä kaukolämpöliiketoimintansa kansainväliselle ISOPLUS-konsernille.

”Olemme optimistisia sen suhteen, että Suomen yrityskauppamarkkina on piristymässä ja syksystä tulee vielä vilkkaampi. Tiimillämme on monipuolista kokemusta erilaisista rajat ylittävistä järjestelyistä. Kansainvälisten ja kotimaisten asiakkaidemme kaikista vaativimpien yritysjärjestelyiden suunnittelu ja toteutus haastavassakin aikataulussa on ominta osaamisaluettamme”, kertoo osakas Benjamin Bade.

Mergermarket on arvostettu, riippumaton tutkimusyksikkö, joka tarjoaa kansainvälistä tietoa yritysjärjestelyistä.