26.10.2020

Bilot – CastorIT:n osto

Avustimme Bilot Oyj:tä sen ostaessa SAP-ratkaisuihin keskittyvän CastorIT Oy:n koko osakekannan. Kauppahinta maksettiin pääosin yhtiön osakkeilla. Ostolla Bilot vahvistaa asemaansa kokonaisvaltaisena digitaalisen liiketoiminnan kehittäjänä sekä tunnustettuna SAP-osaajana. Yritysjärjestelyn seurauksena Bilotilla on yhä paremmat edellytykset vastata markkinakysyntään ja tarjota asiakkaille entistä laaja-alaisempaa osaamista asiakaskokemuksen ja tiedolla johtamisen ratkaisuista. Järjestely luo Bilotille uusia kasvumahdollisuuksia sekä paikallisesti että kansainvälisesti.

“CastorIT:n vahva prosessi- ja tekninen osaaminen sekä vuosien kokemus SAP:n toiminnanohjausjärjestelmien parissa tukevat Bilotin asiakaskokemuksen, myynnin ja markkinoinnin sekä tiedolla johtamisen tarjoomaa täydellisesti. Bilot jatkaa strategiansa toteuttamista määrätietoisesti, ja sen tavoitteena on kasvattaa ja kehittää arvolupaustaan ja tarjoomaansa digitaalisen liiketoiminnan alueella, sekä kotimaassa että kansainvälisesti,” Bilotin toimitusjohtaja Mika Tanner kommentoi lehdistötiedotteessa.

CastorIT on vuonna 2010 perustettu suomalainen yritys, jonka liikevaihto oli 7,3 miljoonaa euroa ja liikevoitto 0,9 miljoonaa euroa tilikaudella 2019. CastorIT toimii IT-palveluintegraattorina, ja sillä on osaamista erityisesti yritysten ydinprosessien kehittämisestä sekä elinkaaripalveluista SAP-teknologian avulla.