18.1.2017

Kaksi uutta osakasta: Pia Ek ja Eija Warma

Aloitamme vuoden 2017 iloisissa merkeissä jatkamalla uudistumistamme: kutsumme digitalisaation moniottelija Pia Ekin ja tietosuojapioneeri Eija Warman toimistomme uusiksi osakkaiksi. Pia aloittaa osakkaana 1.2.2017 ja ottaa samalla ohjat Digital & TMT– ja Ulkoistaminen-palveluissamme. Eija puolestaan aloittaa osakkaanamme 1.2.2018 ja jatkaa nykyistä työtään Tietosuoja ja yksityisyyden suoja -palvelumme vetäjänä. 

Aikamme suurin megatrendi, digitalisaatio, muuttaa maailmaa ennennäkemättömällä vauhdilla. Se vaikuttaa jokaiseen toimialaan: jos jokin työ, tieto tai prosessi on mahdollista digitalisoida, niin myös tapahtuu. Yritykset eivät enää tyydy vain ostamaan järjestelmiä, vaan ne uudistavat toimintamallejaan ja liiketoimintaansa kokonaisvaltaisesti laajoissa muutoshankkeissa. Tänä päivänä ei enää ole menestyvää liiketoimintaa ilman teknologiaa, ja tämä muutos näkyy selvästi niin yritysten budjeteissa kuin johdon agendallakin.

”Me Castrén & Snellmanilla olemme rakentaneet monipuolista ja syvälle yksityiskohtiin ulottuvaa teknologiaosaamistamme pitkäjänteisesti jo lähes kahden vuosikymmenen ajan. Uudet osakkaamme Pia ja Eija ovat olleet tiimin avainhenkilöitä jo pitkään. Työmme on ansaitusti saanut tunnustusta asianajoalan rankinglistoissa, joissa asiantuntijamme ja koko tiimimme nostetaan jatkuvasti teknologiaosaajien kärkikastiin”, kertoo Castrén & Snellmanin toimitusjohtaja Pauliina Tenhunen.

Monet asiakkaistamme ovat digitalisaation pioneeriyrityksiä, ja vuosien yhteistyön myötä meille on kertynyt ainutlaatuista teknologian, tietosuojan ja immateriaalioikeuksien asiantuntemusta. Vain harva suomalainen asianajotoimisto voi tarjota asiakkailleen tällaista kokonaisuutta.  

Toimitusjohtaja Pauliina Tenhunen kuvailee uutta osakastamme Pia Ekiä: ”Pia neuvoo sekä teknologiayhtiöitä että teknologiaa ostavia yrityksiä ja julkisyhteisöjä niiden monimutkaisissa muutoshankkeissa. Hän on ollut alalla yli 15 vuoden ajan ja nähnyt monta kertaa, miten uusi tekniikka haastaa perinteiset toimintatavat. Pia on parhaimmillaan, kun hän pääsee kääntämään muutokset mahdollisuuksiksi yhdessä asiakkaidensa kanssa. Hänet tunnetaan juristina, jolla on jalat tukevasti maassa tiukassakin tilanteessa ja joka näkee ratkaisuja siinä missä joku muu ongelmia. Pia on myös kova urheilufani, ja hän tuntee hämmästyttävän määrän urheilun ammattilaisia. Niin kiirettä ei toimistossa olekaan, ettei Pia keksisi jostain aikaa syventyä myös mielenkiintoisiin urheiluoikeuden toimeksiantoihin.”

Eija Warmasta Pauliina kertoo näin: ”Eija on Suomen nimekkäimpiä tietosuoja-asiantuntijoita. Tämä juridiikan erikoisala on nykyään yrityksille elintärkeä. Olen tehnyt töitä Eijan kanssa kaksitoista vuotta, ja on ollut upeaa seurata, miten hän on määrätietoisesti kehittänyt osaamistaan ja kulkenut jo kauan tietosuoja-alan etujoukoissa. Asiakkaamme kiittävät Eijan taitoa kiteyttää visaisetkin tietosuoja- ja yksityisyyskysymykset ytimekkäiksi toimintaohjeiksi. Tätä kykyä tarvitaan varsinkin nyt, kun Euroopan unionin uusi tietosuoja-asetus pakottaa kaikki yritykset tarkistamaan toimintaansa. Olen ylpeä siitä, että Castrén & Snellmanilla on maan paras tietosuojatiimi auttamassa asiakkaitamme muutoksen keskellä.”

Pia ja Eija muodostavat yhdessä Sakari Salosen kanssa kolmikon, joka johtaa ja kehittää Digital & TMT-, Tietosuoja ja yksityisyyden suoja- sekä Immateriaalioikeudet-palveluitamme. Näiden tiimien ansiosta voimme olla asiakkaillemme todellinen strateginen kumppani, joka osaa auttaa digitalisaation mahdollisuuksien hyödyntämisessä mutta myös uuden liiketoimintaympäristön sudenkuoppien väistämisessä.

Castrén & Snellmanin palveluksessa työskentelee lähes 160 juristia ja yhteensä noin 270 työntekijää Helsingissä, Moskovassa ja Pietarissa. Missiomme on auttaa asiakkaitamme menestymään nopeasti muuttuvassa maailmassa.


Lisätietoja:
Pauliina Tenhunen

LinkedIn
Pia Ek
Eija Warma

Twitter
@PiaKEk
@EijaWarma


Uusimmat blogipostauksemme digitalisaatiosta ja tietosuojasta

22.11.2016 Robotiikka ja tekoäly: sopimus on ostajan paras turva
8.9.2016 Näin huomioit tietosuojan yrityskaupassa – 6 vinkkiä
6.9.2016 Uusi tietosuoja-asetus: sopimustekstit pidentyvät
4.5.2016 Tietosuojauutisia: EU:n tietosuoja-asetuksen virallinen voimaantulopäivä selvillä
2.3.2016 Miten valmistautua EU:n uuden tietosuoja-asetuksen vaatimuksiin?