Urapolku

Haaveiletko urasta asianajoalan huipulla? Etsitkö vastuullista työyhteisöä, jossa saat loistaa? Tule meille rakentamaan kestäviä menestystarinoita!

Katso avoimet työpaikat

Vastuullisesti hyvässä hengessä

Olemme huippuosaajien yhteisö

Juridiikan asiantuntijoiden lisäksi meillä työskentelee liiketoiminnan tukena laaja joukko eri alojen osaajia. 

Olemme yksi Suomen johtavista asianajotoimistoista ja tarjoamme asiakkaillemme kaikki liikejuridiikan palvelut. Olemme vastuullisuuden edelläkävijä asianajoalalla ja rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa kestäviä menestystarinoita. Meitä vie eteenpäin kipinä tarjota Suomen parasta asianajopalvelua ja olla alamme paras työpaikka. Kansainväliset asianajopalveluiden luokittelijat, kuten The Legal 500 ja Chambers and Partners, arvioivat palvelumme Suomen parhaimpien joukkoon.

Vastuullisuus on päämäärä, joka yhdistää meitä ja asiakkaitamme. Kehitämme työyhteisöämme ja asiakkuuksiamme pitkäjänteisesti tulevaisuuteen katsoen.

Arvomme Vastuullisuustyömme


Työskentelemme Suomen liike-elämän ja valtion merkittävimpien toimijoiden kanssa. Noin puolet toimeksiannoistamme on kansainvälisiä. Meillä on 1 000 kumppanitoimistoa 90 maassa. 

Tutustu asiakastarinoihimme

Mitä me tarjoamme

Juristit

Haaveiletko asianajajan urasta alan huipulla? Meillä saat työskennellä merkittävien toimeksiantojen parissa ja kehittyä alan todelliseksi huippuasiantuntijaksi.

Liiketoimintapalvelut

Innostutko haasteista ja niiden ratkaisemisesta yhdessä? Meillä työskentelee liiketoiminnan tukena joukko eri alojen asiantuntijoita assistenteista kääntäjiin ja talousasiantuntijoista viestinnän ammattilaisiin.

Opiskelijat

Meiltä löydät sopivan harjoittelupaikan opintojesi kaikkiin vaiheisiin. Tarjoamme sekä osa-aikaisia että kokoaikaisia palkallisia harjoittelumahdollisuuksia. Harjoitteluohjelmissamme vuosittain lähes sata opiskelijaa tutustuu liikejuridiikkaan ja asianajotoimiston arkeen osallistumalla asiakastyöhön ja toimistomme kehittämiseen.

Kulttuurimme kulmakivet

Työkomennus suuren pörssiyhtiön lakiasiainosastolla kirkasti itselleni, mitä hyvältä juristilta vaaditaan: ei ongelmien osoittelua vaan ratkaisujen hakemista ja eteenpäin katsomista.

Teresa Kauppila, counsel

 

Lue Teresan uratarina

Arvot ohjaavat tekemistämme

Meillä voit tehdä työtä, jonka merkityksellisyys kumpuaa siitä, että saamme auttaa asiakkaitamme ja yhteiskuntaa menestymään. Tekemistämme ohjaavat arvomme – kipinä, arvonanto, rohkeus, vastuunkanto – jotka haluamme tehdä todeksi joka päivä. Toimimme niin, että me kaikki voimme pitää työyhteisöämme parhaana mahdollisena työpaikkana. Etsimme jatkuvasti uusia keinoja, joiden avulla voimme edistää työn ja muun elämän tasapainoa ja työhyvinvointia.

Kulttuurimme kulmakiviä ovat yhteiset arvot, kannustava ilmapiiri, toimiva johtaminen ja laajat kehittymismahdollisuudet.

Työsuhde-etumme sinulle