Urapolku

Haaveiletko urasta asianajoalan huipulla? Etsitkö vastuullista työyhteisöä, jossa saat loistaa? Tule meille rakentamaan kestäviä menestystarinoita!

Katso avoimet työpaikat

Vastuullisesti hyvässä hengessä

Olemme huippuosaajien yhteisö

Juridiikan asiantuntijoiden lisäksi meillä työskentelee liiketoiminnan tukena laaja joukko eri alojen osaajia. 

Olemme yksi Suomen johtavista asianajotoimistoista ja tarjoamme asiakkaillemme kaikki liikejuridiikan palvelut. Olemme vastuullisuuden edelläkävijä asianajoalalla ja rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa kestäviä menestystarinoita. Meitä vie eteenpäin kipinä tarjota Suomen parasta asianajopalvelua ja olla alamme paras työpaikka. Kansainväliset asianajopalveluiden luokittelijat, kuten The Legal 500 ja Chambers and Partners, arvioivat palvelumme Suomen parhaimpien joukkoon.

Vastuullisuus on päämäärä, joka yhdistää meitä ja asiakkaitamme. Kehitämme työyhteisöämme ja asiakkuuksiamme pitkäjänteisesti tulevaisuuteen katsoen.

Arvomme Vastuullisuustyömme


Työskentelemme Suomen liike-elämän ja valtion merkittävimpien toimijoiden kanssa. Noin puolet toimeksiannoistamme on kansainvälisiä. Meillä on 1 000 kumppanitoimistoa 90 maassa. 

Tutustu asiakastarinoihimme

Stipendi tulevaisuudelle

Tulevaisuuden menestystarinat kirjoitetaan uuden sukupolven äänellä – C&S jakaa 40 stipendiä opiskelijoille

Tulevaisuuden menestystarinat on aina kirjoitettu uuden sukupolven äänellä. Nyt etsimme näitä tulevaisuutemme kirjoittajia. Kuka on se oman yhteisösi tai opiskeluympäristösi aktiivi, joka ansaitsee tulla nähdyksi, kuulluksi – ja stipendillä palkituksi? Ehkä se olet sinä itse? Kerro se meille.

Lue lisää

Mitä me tarjoamme

Juristit

Haaveiletko asianajajan urasta alan huipulla? Meillä saat työskennellä merkittävien toimeksiantojen parissa ja kehittyä alan todelliseksi huippuasiantuntijaksi.

Liiketoimintapalvelut

Innostutko haasteista ja niiden ratkaisemisesta yhdessä? Meillä työskentelee liiketoiminnan tukena joukko eri alojen asiantuntijoita assistenteista kääntäjiin ja talousasiantuntijoista viestinnän ammattilaisiin.

Opiskelijat

Etsitkö harjoittelupaikkaa, jossa voit sytyttää urallesi kipinän, kehittyä huippuammattilaisten tuella ja päästä osaksi innostunutta yhteisöä? Tarjoamme vuosittain lähes sadalle opiskelijalle palkallisia harjoitteluita kaikkiin opintojen vaiheisiin.

Kulttuurimme kulmakivet

Meillä on matalat tiimirajat ja sitä kautta olemme todellinen täyden palvelun toimisto. Olemme onnistuneet hyvin haastavissa toimeksiannoissa, joissa tarvitaan monipuolista osaamista. Lämmin työyhteisö, työn sisältö ja asiakkaat ovat ne asiat, jotka ajavat minua eteenpäin.

Minna Korhonen, counsel

Lue Minnan uratarina

Arvot ohjaavat tekemistämme

Meillä voit tehdä työtä, jonka merkityksellisyys kumpuaa siitä, että saamme auttaa asiakkaitamme ja yhteiskuntaa menestymään. Tekemistämme ohjaavat arvomme – kipinä, arvonanto, rohkeus, vastuunkanto – jotka haluamme tehdä todeksi joka päivä. Toimimme niin, että me kaikki voimme pitää työyhteisöämme parhaana mahdollisena työpaikkana. Etsimme jatkuvasti uusia keinoja, joiden avulla voimme edistää työn ja muun elämän tasapainoa ja työhyvinvointia.

Kulttuurimme kulmakiviä ovat yhteiset arvot, kannustava ilmapiiri, toimiva johtaminen ja laajat kehittymismahdollisuudet.

Työsuhde-etumme sinulle

Avoimet työpaikat

Vaikka unelmatyöpaikkasi ei olisikaan juuri nyt avoimena, kannattaa jättää avoin hakemus.

Avoimet harjoittelupaikat

Haemme harjoittelijoita kolme kertaa vuodessa. Seuraava haku sijoittuu kesälle 2023.

Avoin hakemus