Urapolku

Tule mukaan tekemään kovia juttuja hyvässä hengessä.

Castrén & Snellman on huippuosaajien yhteisö, joka tekee kovia juttuja hyvässä hengessä. Haastamme itsemme, toisemme ja asiakkaamme päivittäin rakentamaan kestäviä menestystarinoita. Meillä on Suomen kiinnostavimmat toimeksiannot ja ihminen kaiken keskiössä.

Opiskelijat ja harjoitteluohjelmamme

Harjoitteluohjelmamme tarjoavat vuosittain yli 5o opiskelijalle näköalapaikan kansainvälisen liikejuridiikan arkeen. Meiltä löydät sopivan työnkuvan opintojen kaikkiin vaiheisiin.

Lue lisää 

Avoimet työpaikat

Ajankohtaista

CASTRÉN & SNELLMAN TYÖNANTAJANA

Miksi liittyä joukkoomme?

Työhyvinvointi

Henkilöstötutkimustemme mukaan työhyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat toimistomme selkeitä vahvuuksia. Yhteinen arvomaailma, kannustava ilmapiiri, toimiva esimiestyö ja kehittymismahdollisuudet ovat hyvinvointimme kulmakiviä, ja niiden merkitys korostuu entisestään nopeasti muuttuvassa maailmassa. 

Hyvinvointia tukevan ilmapiirin lisäksi työssä viihtymiseen vaikuttavat vahvasti mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön ja oman työn merkitykselliseksi kokeminen. Merkityksellisyys kumpuaa esimerkiksi siitä, kun saa nähdä, miten oma työ auttaa asiakasta menestymään. 

Osaamisen kehittäminen

Haastavat toimeksiannot ja mahdollisuus perehtyä mielenkiintoisten asiakasyritystemme toimintaan ovat monelle lakimiehelle syitä valita Castrén & Snellman työpaikakseen. Kannustamme kaikkia työntekijöitämme laaja-alaiseen osaamisen kehittämiseen. Lakimiesten kohdalla tämä voi tarkoittaa esimerkiksi työkomennusta asiakasyrityksessä tai tuomioistuinharjoittelua.

Noin puolet toimeksiannoistamme on kansainvälisiä, mikä on monelle työntekijällemme työn mielekkyyttä lisäävä tekijä. Arvostamme kansainvälistä kokemusta ja tuemme työntekijöidemme opintoja ja työkomennuksia ulkomailla. Suuri osa lakimiehistämme onkin joko opiskellut tai työskennellyt ulkomailla jossain uransa vaiheessa. Lähetämme vuosittain nuoria lakimiehiämme maailmalle, useimmiten joko LL.M.-opintojen pariin tai työskentelemään ulkomaisissa yhteistyötoimistoissamme. Toimimme aktiivisesti myös kansainvälisissä järjestöissä, kuten IBAssa ja AIJAssa.

Työn ja yksityiselämän tasapaino

Meillä työskentelee hyvin erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä, joilla on erilaiset toiveet ja tavoitteet. Olemme yhdessä sopineet toimivamme siten, että me kaikki voimme pitää työyhteisöämme parhaana mahdollisena työpaikkana kaikissa elämäntilanteissamme.

Uskomme, että kun meillä on sopiva tasapaino työn ja yksityiselämän välillä, myös asiakkaamme saavat meiltä parasta mahdollista palvelua. Asiakkaamme odottavat yhä useammin, että olemme käytettävissä aina, kun he tarvitsevat meitä. Samalla haluamme auttaa työntekijöitämme tekemään arjestaan entistä tasapainoisempaa. Liukuva työaika, etätyömahdollisuudet tai vaikkapa sairastuneen lapsen hoitoapu saattavat joissakin tilanteissa pelastaa monen ruuhkavuosiaan elävän cassulaisen päivän. Etsimme jatkuvasti myös uusia, joustavia toimintatapoja, joissa asiakkaidemme ja henkilökuntamme tarpeet yhdistyvät parhaalla mahdollisella tavalla.

Cassulaiset esittäytyvät

Vaikuttaako tämä oikealta paikalta sinulle?

Vaikka unelmatyöpaikkasi ei olisikaan juuri nyt avoimena, kannattaa jättää avoin hakemus. Saatat olla juuri etsimämme henkilö!

Jätä hakemus