Outi Ruohola

henkilöstöjohtaja

Henkilöstöjohtajana vastaan siitä, että HR-tiimimme tukee sekä koko toimistomme että jokaisen täällä työskentelevän ammatillista kehitystä. Toteutamme tätä rekrytoimalla oikeita ihmisiä oikeisiin tehtäviin ja huolehtimalla osaamisen kehittämisestä ja työhyvinvoinnista.

Runsaan kymmenen Castrén & Snellmanilla vietetyn vuoteni aikana olen saanut rekrytoida meille yli 200 uutta kollegaa. On suuri ilo olla uusien cassulaisten ensimmäinen kontakti talon sisällä. Parasta toimistossamme on Cassun henki, ja haluan osaltani olla mukana sen ylläpitämisessä ja kasvattamisessa – aina tulevien työkavereiden ensi tapaamisesta lähtien.

Johtoryhmän jäsenenä osallistun aktiivisesti toimiston operatiiviseen johtamiseen ja kehittämiseen. Kipinäni syttyy erityisesti, kun voin tukea johtoa, esihenkilöitä ja omaa tiimiäni heidän tehtävissään ja kehityksessään.

Valmistuin kauppatieteen maisteriksi vuonna 1996. Ennen Castrén & Snellmania työskentelin hallinnon tehtävissä ja osakkaana tapahtuma-alan silloisessa start-up-yrityksessä, nykyisessä Management Eventsissä. Jo edellisen työni aikana minussa heräsi halu paneutua nimenomaan henkilöstön hyvinvointiin. Kun minulle tarjoutui mahdollisuus työskennellä menestyksekkäässä asiantuntijaorganisaatiossa, oli päätös helppo – eikä tätä valintaa ole tarvinnut katua.