Essi Järvinen

HR Business Partner

HR Business Parterina olen Cassun timanttisen HR-tiimin jäsen. Varmistan HR-palveluiden toteutumisen organisaatiossa ja toimin esimiestemme ja henkilöstön tukena.

Toimin myös vanhempien harjoittelijoiden esimiehenä. Tärkein tehtäväni on auttaa heitä kehittymään ammatillisesti ja luoda heille parhaat mahdolliset edellytykset tehdä työtään. Lisäksi vastaan erilaisista kehitysprojekteista, joilla edistetään henkilöstön hyvinvointia ja osaamista ja kehitetään organisaatiokulttuuria.

Työssäni parasta ovat ihmiset. Saan energiaa yhteistyöstä erilaisten ihmisten ja tiimien kanssa. Henkilöstön ja organisaatiokulttuurin kehittäminen ovat intohimoni. Pidän siitä, kun saan pähkäillä asioita ja ideoida uusia lähestymistapoja. Kiinnostun helposti uusista ilmiöistä ja toimintatavoista, ja olen parhaimmillani silloin, kun saan olla monessa mukana.

Koulutukseltani olen kasvatustieteilijä. Olen toiminut aiemmin sekä konsulttina että organisaation sisäisissä HR-tehtävissä. Minulla on kokemusta niin projektityöstä asiakasrajapinnassa kuin organisaation sisäisestä kehitystyöstä. Myös aiempia töitäni luonnehtii ihmiskeskeinen ja kehittävä lähestymistapa.

Uskon ihmisten olevan tärkein strateginen tekijä, joka mahdollistaa organisaation menestyksen.