Castrén & Snellmanin yrityskulttuuri – Cassun henki

Castrén & Snellmanin yrityskulttuuri – Cassun henki

Castrén & Snellmanilla on pitkiin perinteisiin pohjautuva vahva yrityskulttuuri, joka erottaa meidät muista asianajotoimistoista ja josta olemme tunnettuja. Erottuvan reseptimme aineksia ovat mutkattomuus, aito yhteistyö ja perinteemme ylittää odotukset. Ainutlaatuinen yrityskulttuurimme, Cassun henki, on menestyksemme mahdollistaja ja kilpailuetumme markkinassa. Se toimii arvojemme rinnalla kompassinamme maailman muuttuessa.

Jokapäiväistä työtämme Castrén & Snellmanilla ohjaavat yhteiset arvomme: kipinä, arvonanto, rohkeus ja vastuunkanto. Olemme vahvistaneet arvot yhdessä perusteellisten keskustelujen pohjalta, jotta voisimme kaikki niihin myös sitoutua.

Kulttuurimme kulmakivet ovat yhteisöllisyys, toimintatapamme, johtaminen, vastuullisuus ja merkityksellisyys.

Merkityksellisyys: Työ meillä on palkitsevaa ja iloitsemme onnistumisista yhdessä

Teemme näkyväksi toistemme tekemää työtä ja kiitämme toisiamme arjessa – esimerkiksi arvojen mukaisista teoista, asenteesta, rohkeudesta, haasteisiin tarttumisesta ja hyvästä suorituksesta. Cassu on avoin uusille ihmisille ja joukkoomme on helppo tulla. Rakennamme työyhteisöä, joka tarjoaa kaikille paikkoja loistaa.

Uskomme, että tyytyväiset työntekijät takaavat myös tyytyväiset asiakkaat. Pyrimme helpottamaan työntekijöidemme arjen ja työn yhteensovittamista ja tuemme cassulaisten työtä ja hyvinvointia laajoilla työsuhde-eduilla sekä kannustavilla palkitsemisjärjestelmillä. Tarjoamme koulutusmahdollisuuksia talomme sisällä ja ulkopuolella.

Tiukkojen puristusten vastapainoksi tarjoamme joustavuutta sekä kevennämme yhdessä tunnelmaa ja vaihdamme vapaalle. Iloitsemme onnistumisista yhdessä. Hyvät suhteet kollegoihin, yhteisöllisyys sekä yhteiset perinteet, tilaisuudet, matkat ja juhlat lujittavat Cassun henkeä. Cassun henki tekee työstämme merkityksellistä luoden vahvan perustan kestävien menestystarinoiden rakentamiselle.

Toimintatapamme: Laitamme itsemme likoon

Asiakkaidemme menestyksen mahdollistaminen ja oikeusturvasta huolehtiminen ovat olemassaolomme perusta. Olemme pohjoismaisessa markkinassa kasvava kansainvälinen asianajotoimisto. Luomme edellytykset asiakkaidemme markkinaa muuttaville, kestäville menestystarinoille.

Työtämme ohjaa kipinä: asiakkaan asia on meidän asiamme ja laitamme itsemme likoon asiakkaan puolesta. Työskentelymme tukee asiakkaan liiketoimintatavoitteita ja sytymme ongelmanratkaisusta. Nautimme haasteista, vaativista toimeksiannoista ja asiakaskohtaamisista. Meille on kunnia-asia, että asiakkaat luottavat meihin.

Haluamme ylittää asiakkaan odotukset. On meille tyypillistä, että vaadimme paljon itseltämme ja toisiltamme. Samalla luotamme toistemme ammattitaitoon ja arvostamme jokaisen cassulaisen työpanosta. Jokainen meistä mahdollistaa osaltaan ensiluokkaisen asiakaskokemuksen tarjoamisen asiakkaillemme.

Saatamme projektit yhteistyöllä maaliin: jaamme vastuita, viestimme avoimesti, kysymme neuvoa ja autamme toisiamme. Työskentelemme tiiviisti yhteistyössä laadun varmistamiseksi, emmekä jätä kollegaa yksin tiukassakaan paikassa. Ratkaisemme haasteet yhdessä ja menemme eteenpäin. Cassun henki kannattelee myös vaikeissa tilanteissa.

Johtaminen: Tuemme yhteistä kipinää

Yritystämme johdetaan true partnership -mallilla, jossa toimistomme osakkaat jakavat yhteiset tavoitteet. Malli kertoo osakkaiden aidosta kumppanuudesta – yhteiset ponnistelut satavat yhteiseen laariin. Arvojemme mukaisesti pelaamme aina yhtenä joukkueena, oli tilanne mikä hyvänsä.

Meillä on matala hierarkia. Olemme huippuosaajien yhteisö, jossa jokaisella on oma, tärkeä roolinsa. Cassun henki puhaltaa kipinää arkeen ja luo yhteistyötä.

Yhteisöllisyys: Cassun henki tekee meistä ainutlaatuisen

Cassu on kunnianhimoisten ja motivoituneiden asiantuntijoiden yhteisö, jossa jokainen voi olla turvallisesti ja avoimesti oma itsensä. Huomioimme toisemme, kysymme kuulumisia ja välitämme toisistamme. Pyrimme avoimeen viestintään ja kohtaamme haastavat tilanteet yhdessä. Cassun henki vetää puoleensa ja välittyy asiakastilanteisiin saakka. Sen ansiosta yhteistyö on aitoa, mutkatonta ja kiitettyä.

Vastuullisuus: Haluamme olla alamme paras työpaikka

Vastuullisuus on päämäärä, joka yhdistää meitä ja asiakkaitamme. Autamme asiakkaitamme rakentamaan kestäviä menestystarinoita ja saavuttamaan omat vastuullisuustavoitteensa. Teemme työtä myös työyhteisömme vastuullisuuden eteen. Edistämme yhdenvertaisuutta, monimuotoisuutta ja työn merkityksellisyyttä. Kohtelemme kaikkia yhdenvertaisesti, emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää.

Pidämme ammattitaitoamme yllä – itseämme ja asiakkaitamme varten. Saamme tukea kiireisessä arjessa ja panostamme yhteisönä siihen, että kukin jaksaa omassa työssään vaativalla alallamme.

Emme pönötä, vaan tulemme töihin omina itsenämme. Arvostamme jokaista cassulaista yksilönä, emmekä pyri yhteen muottiin. Tämä pätee meihin myös yrityksenä: voimme tarpeen tullen haastaa alamme perinteisiä toimintatapoja. Teemme rohkeita päätöksiä ja hoidamme asiat omalle tyylillemme uskollisina, Cassun tavalla suoraselkäisesti. Cassun henki saa ihmiset loistamaan.

Cassun ABC

Pitkän historiamme myötä meille on kehittynyt oma uniikki kulttuurimme, Cassun henki. Cassun ABC:tä seuraamalla pääset kurkistamaan maailmaamme – alan termeihin, cassulaisiin ja siihen, mikä tekee meistä meidät. Cassun ABC:n löydät Instagram-tililtämme.