30.8.2021

Yhtiöjuridiikan moniosaaja Vesa Rasinaho senior counseliksi Castrén & Snellmanille

Yhtiöoikeuden laaja-alainen asiantuntija, asianajaja Vesa Rasinaho aloittaa senior counselina Corporate governance -tiimissä 30.8.2021.

Vesan oman kuvauksen mukaan hän tekee ”kaikkea, missä on osakeyhtiölaki mukana”. Hänellä on vahvaa osaamista muun muassa monenlaisten yhtiöiden haastavista oman pääoman ehtoisista rahoitusjärjestelyistä, strukturoiduista yritysjärjestelyistä, yhtiökokouksista, yhtiön ja johdon neuvonnasta sekä oikeudenkäynneistä. Vesa on työskennellyt aiemmin yli 22 vuoden ajan Roschierilla.

”Yhtiöjuridiikka on yrityksissä aina tärkeää. Nousukaudella erilaiset rahoitus- ja yritysjärjestelyt korostuvat, mutta hyvää hallintoa ja osakkeenomistajien oikeuksia ei pidä myöskään unohtaa. Aloitan työt Castrén & Snellmanilla hyvillä mielin. Odotan innokkaasti yhteistyötä asiakkaiden ja cassulaisten kanssa”, Vesa kertoo.

Vesa toimii Suomen yhtiöoikeusyhdistyksen hallituksen puheenjohtajana ja on aktiivisesti mukana myös muissa alan järjestöissä. Hän on toiminut osakeyhtiölakityöryhmän sihteerinä ja osallistunut nykyisen osakeyhtiölain valmisteluun.

Corporate governance -palvelun vetäjä, osakas Pauliina Tenhunen toivottaa Vesan lämpimästi tervetulleeksi taloon:

”Vesa tuo asiakkaillemme ainutlaatuista osaamista, ja näin vahvistumme entisestään Suomen parhaaksi corporate governance -tiimiksi.”

Työnsä lisäksi Vesa kirjoittaa aktiivisesti alan julkaisuja. Hän on yksi Osakeyhtiölaki I–II -teosten kirjoittajista. Teosten kolmas painos ilmestyi vuonna 2018 ja sähköinen laitos syksyllä 2021.