28.10.2019

Suomi 2049 -podcast kertoo, kuinka Suomi menestyy

Miten tämän päivän päätöksemme vaikuttavat kolmenkymmenen vuoden kuluttua? Tätä kysymystä pohtii kahdeksanosainen Suomi 2049 -podcast. Castrén & Snellman on mukana podcast-sarjassa keskustelemassa esimerkiksi työn murroksesta, kestävästä kehityksestä, Euroopan tulevaisuudesta ja urheilun roolista maailman parantajana eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Pohdimme yhdessä, minkä roolin Suomi voi ottaa globalisoituneessa maailmassa.

Castrén & Snellmanin osakkaista podcast-sarjaan osallistuvat työoikeusasiantuntija, varatuomari Outi Tähtinen, vastuullisuusasiantuntija Anna Kuusniemi-Laine, data- ja teknologia-asiantuntija Eija Warma-Lehtinen, veroasiantuntija ja erotuomari Mikko Alakare sekä toimitusjohtaja Sakari Lukinmaa.

Tulevaisuudentutkija Mika Aaltosen isännöimissä keskusteluissa ovat mukana muun muassa kansanedustaja Elina Lepomäki, EK:n toimitusjohtaja Jyri Häkämies, jääkiekkolegenda Erkka Westerlund ja STTK:n puheenjohtaja Antti Palola.

Sarja on kuunneltavissa kaikilla alustoilla, kuten Suplassa, Spotifyssa, Itunesissa ja Google Podcastissa. Tervetuloa mukaan kuuntelemaan, millaiselta huomisen maailma voi näyttää!

Jakso 1: Mihin Suomi on menossa?

Jakso 2: Kestävä Suomi – Utopiaa vai realismia?

Jakso 3: Suomestako maailman keskipiste?

Jakso 4: Onko Euroopalla tulevaisuutta?

Jakso 5: Miten tästä eteenpäin?

Jakso 6: Voiko urheilulla parantaa maailmaa?

Jakso 7: Ajatusapparaattimme päivitys.

Jakso 8: Terveisiä tulevaisuuden Suomelle.