9.2.2023

Castrén & Snellmanin tavaramerkkitiimi jälleen WTR 1000 -kultasijoilla

Castrén & Snellmanin tavaramerkkioikeuspalvelut sijoittuivat jälleen Suomen parhaimmistoon World Trademark Review 1000 -julkaisun vuoden 2023 painoksessa. WTR 1000 on asianajoalaa arvioiva hakemisto, joka on keskittynyt tavaramerkkioikeuteen. Toimistomme ylsi tänä vuonna kultasijoille sekä enforcement and litigation- että prosecution and strategy ‑kategorioissa.

Julkaisu kuvailee Castrén & Snellmanin immateriaalioikeuspalvelua erinomaiseksi niin tavaramerkkien suojaamisessa kuin puolustamisessakin. Yksi lähteistä kiittelee Castrén & Snellmanin tarkkaa ja syvällistä asiantuntemusta kaikilla immateriaalioikeuden aloilla.

Yksilöpuolella WTR 1000 nosti seitsemän asianajajaa kultaluokkaan ja nimesi vain kuusi tuoteväärennösten johtavaa asianajajaa. Toimistomme osakas ja IP-palvelujemme vetäjä Sakari Salonen oli jälleen molemmilla listoilla. IP-suojauspalvelumme vetäjä Nina Mikander sijoittui hopeatasolle ja Immateriaalioikeudet- ja Data ja teknologia palveluidemme osakas Kim Parviainen pronssitasolle.

Sakaria ja Kimiä luonnehditaan ”mestarillisiksi asianajajiksi”. He hoitavat muun muassa Crocs-jalkineiden brändisalkkua, johon kuuluvaa kuuluisaa 3D-tavaramerkkiä he ovat menestyksekkäästi valvoneet Suomessa.

Ninaa eräs asiakas kuvailee näin: ”Aito ammattilainen, joka huomioi asiakkaan tarpeet ja tarjoaa erinomaisia neuvoja brändin IP-oikeuksien puolustamiseen menestyksekkäästi”.

WTR 1000 on markkinoiden ainoa riippumaton asianajoalan hakemisto, joka on erikoistunut tavaramerkkioikeuden parhaisiin asiantuntijoihin. Siinä arvioidaan alan osaajia 80 eri maasta. Suomen tulokset on julkaistu kokonaisuudessaan täällä.