17.2.2023

Castrén & Snellmanin asiantuntijat kärkisijoilla vuoden 2023 Chambers Globalissa: huippuluokan oikeudellista asiantuntemusta ja liiketoiminnan osaamista

Chambers Global on sijoittanut Castrén & Snellmanin palvelut vuosijulkaisussaan jälleen Suomen parhaimmistoon. Sijoituksissa painotetaan erityisesti asiakaspalautetta, jota täydennetään asianajotoimistojen toimittamilla taustatiedoilla.

Castrén & Snellman sijoittui erinomaisesti Chambers Global -hakemiston kaikissa kuudessa kategoriassa. Riidanratkaisutiimimme ylsi ainoana Suomessa Band 1 -luokitukseen kyseisessä kategoriassa.

”He todella ymmärtävät kaupallisia tarpeitamme ja tarjoavat täsmällistä neuvonantoa, joka mahdollistaa paremman strategisen asemoitumisen. Arvostamme erityisesti myös toimiston nopeaa vasteaikaa ja ratkaisukeskeistä ajattelutapaa.”

”Castrén & Snellmanin juristit ovat hyvin käytännönläheisiä ja yksityiskohtiin pureutuvia. He ymmärtävät tapauksen kaupalliset realiteetit ja tietävät, mitä he haluavat saavuttaa ja mitä päämäärään pääseminen vaatii.”

”Hyvin rakennetussa tiimissä on kattavasti erilaista osaamista ja kokemusta sekä hyvä käsitys liiketoiminnan odotuksista.”

”Castrén & Snellmanilla huippuluokan oikeudellinen asiantuntemus ja liiketoiminnan osaaminen yhdistyvät tehokkaaseen projektinhallintaan.”

”Palvelu on hyvin asiakaskeskeistä ja aina aikataulussa, ja yhteyshenkilömme reagoivat nopeasti viesteihimme.”

”Castrén & Snellmanilla on syvällinen ymmärrys Suomen markkinasta.”

”Juristit ajavat voimakkaasti asiakkaidensa etua.”

”Kaikki viestintä kansainvälisten vastapuolten kanssa on sujunut saumattomasti.”

Lisäksi yhteensä 13 asiantuntijaamme sai hakemistossa erityismaininnan:

Palvelukohtaisten kategorioiden lisäksi Chambers arvioi erikseen asianajotoimistojen palveluita kansainvälisissä toimeksiannoissa. Kategoriassa menestyvät asianajotoimistot, jotka ovat asiakkaiden näkökulmasta helpoimmin lähestyttäviä ja laadukkainta palvelua tarjoavia silloin, kun toimeksiannossa vaaditaan kansainvälistä osaamista. Chambers luonnehtii Castrén & Snellmania yhdeksi Suomen johtavista asianajotoimistoista:

”Castrén & Snellmanilla on vakuuttava kokemus kansainvälisistä toimeksiannoista. Toimistolla on laadukas suomalainen palvelukokonaisuus ja kokemusta myös kansainvälisestä yhteistyöstä.”

Chambers julkaisee Global-hakemiston lisäksi myös Eurooppaan keskittynyttä Chambers Europe -hakemistoa, jossa perehdytään tarkemmin Suomen eri aloja edustaviin asianajajiin. Molemmat julkaisut ovat nostaneet Castrén & Snellmanin palvelut ja asiantuntijat Suomen parhaimmistoon jo vuosien ajan. Tutustu luokituksiin tarkemmin Chambers Globalin sivustolla.