22.1.2019

Sinituote Oy – Brändien ja designien suojaaminen ja puolustaminen

Avustamme Sinituotetta tavaramerkkien ja mallioikeuksien suojaamisessa ja puolustamisessa sekä IP-salkun hallintaan liittyvissä kysymyksissä.

SINI-tavaramerkillä Sinituote myy ja markkinoi siivousvälinesarjaa. Moni varmasti tunnistaa sloganin SINILLÄ SIIVOUS SUJUU. SINI siivousvälineet ovatkin tuoteryhmässään Suomen suosituimpia.

KUNGS on Pohjoismaiden johtava autotarvikesarja, johon kuuluu Suomen talveen ja ankariin sääolosuhteisiin kehitetyt talvituotteet kuten esimerkiksi lumiharjat ja jääraapat.

Yrityksen yksi legendaarisimmista tuotteista on 1950-luvulla kehitetty Sinipiika, joka on edelleen tuotannossa. Sinituotteen pääbrändejä ovat SINI- ja KUNGS-tavaramerkkien lisäksi SAVU, LUNDIA, RÖRETS ja VS-HARJA.

Tuotteet suunnitellaan Suomessa ja pääosin myös valmistus on Suomessa. Sinituotteella onkin oma tehdas Kokemäellä. Tuotekehityksessä keskitytään laadukkuuden lisäksi tuotteiden ergonomisuuteen, ekologisuuteen ja muotoiluun. Tuotekehitykseen ja muotoiluun tehtävät panostukset ovat merkittäviä, joten Sinituote myös suojaa ja puolustaa aktiivisesti omia tavaramerkkejään ja mallioikeuksiaan.

Tiimi