27.3.2024

Castrén & Snellman jälleen parhaiden kansainvälisiä välimiesmenettelyjä hoitavien asianajotoimistojen joukossa

Global Arbitration Review’n vuosittain julkaisema GAR 100 ‑arviointi nosti Castrén & Snellmanin riidanratkaisutiimin parhaiden kansainvälisiä välimiesmenettelyjä hoitavien praktiikoiden joukkoon jo viidentenä peräkkäisenä vuonna.

Asiantuntijamme Anders Forss, Marko Hentunen, Tuomas Lehtinen, Ilona Karppinen, Jerker Pitkänen ja Teemu Auressalmi mainittiin julkaisussa erikseen.

Haluamme kiittää asiakkaitamme arvokkaasta palautteesta! Riidanratkaisutiimiämme luonnehdittiin esimerkiksi aidon kansainväliseksi ja sen tarjoamaa palvelua korkealaatuiseksi ja käytännönläheiseksi.

Nyt 17. kertaa julkaistussa GAR 100 ‑arvioinnissa käydään läpi asianajotoimistoja ja kartoitetaan kansainvälisten välimiesmenettelyjen erityisosaamista maineen ja kokemuksen sekä toimeksiantojen määrän ja niiden taloudellisen arvon perusteella.

Julkaisussa nostettiin esiin toimistomme pitkä historia ja osaaminen välimiesmenettelyissä sekä vahvat näyttömme toimeksiantojen hoitamisessa. Lue Castrén & Snellmanin saama arvio kokonaisuudessaan.