10.1.2024

Newil&Bau – Auratum Asuntojen liiketoiminnan osto ja oman pääoman ehtoinen rahoitus

Toimimme Newil and Bau Oy:n oikeudellisena neuvonantajana sen ostaessa Rausanne-konserniin kuuluvan, laadukkaiden uudiskotien rakennuttamiseen erikoistuneen Auratum Asuntojen liiketoiminnan. Hankkeen yhteydessä toteutetun pääomasijoituksen myötä Rausanne-konsernin emoyhtiö Rausanne Oy:stä tuli Newil&Baun osakas noin 15 prosentin omistusosuudella.

”Järjestelyn myötä pääsemme skaalaamaan design-kodin ja palvelut sisältävää tuotettamme, teknologia-alustaamme ja muita keskitettyjä toimintojamme uudelle markkina-alueelle. Tämä luo hyvää pohjaa tulevaisuuden kansainväliselle laajentumiselle. Olemme myös iloisia saadessamme Rausannen tukemaan kasvuamme osakkaana ja hankerahoituskumppanina”, Newil&Baun toimitusjohtaja Petri Ylivuori toteaa.

Auratum Asunnot on rakennuttanut laatukoteja 20 vuotta Turussa ja Helsingissä. Auratum Asuntojen hankkeissa korostuu huippulaatu, sijainti sekä yksilöllinen asiakaspalvelu. Yhtiöt ovat osa Rausanne-konsernia.

Newil&Bau on vuonna 2020 perustettu uuden sukupolven asuntotuoteyhtiö, joka tarjoaa kauniita ja kestäviä asumiskokemuksia kaupunkilaisille. Yhtiön toiminta perustuu vahvaan asiakaslähtöisyyteen, jatkuvaan tuotekehitykseen ja aitoon haluun ymmärtää miten ihmiset haluavat asua.