11.7.2022

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö – ERP-toiminnanohjausjärjestelmän hankinta

Avustimme Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiötä (Hoas) sen korvatessa aiemman ERP-toiminnanohjausjärjestelmänsä uudella pilvipohjaisella ERP-toiminnanohjausjärjestelmällä, jonka toimittamisesta, käyttöönotosta ja ylläpidosta vastaa Visma-konserniin kuuluva Visma Real Estate Oy. Uuden ERP-toiminnanohjausjärjestelmän avulla Hoas pyrkii nopeuttamaan ja helpottamaan muun muassa asukasvalintaa ja vuokrausta sekä erilaisten palvelupyyntöjen laadintaa ja käsittelyä. Toiminnanohjausjärjestelmällä on keskeinen rooli Hoasin strategisten tavoitteiden toteuttamisessa ja sen kiinteistökannan hallinnassa. Hoasilla on pääkaupunkiseudulla 10 300 asuntoa, joissa asuu reilut 18 000 opiskelijaa.

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö Hoas on vuonna 1969 perustettu voittoa tavoittelematon säätiö. Hoas vuokraa, rakennuttaa ja ylläpitää asuntoja pääkaupunkiseudulla peruskoulun jälkeisissä oppilaitoksissa tutkintoaan päätoimisesti suorittaville opiskelijoille sekä kansainvälisille vaihto-opiskelijoille. Hoasin toiminnassa ovat mukana Helsingin yliopiston ja Aalto-yliopiston ylioppilaskunnat sekä 10 muuta ylioppilaskuntaa ja ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntaa.

Visma Real Estate Oy on kiinteistöalan kotimainen ohjelmistoasiantuntija, joka kehittää Tampuuri-ohjelmistoa ja auttaa asiakkaitaan digitalisoimaan kiinteistönhallinnan prosessit. Visma Real Estaten toimipaikat sijaitsevat kuudella paikkakunnalla ympäri Suomen. Sen palveluksessa työskentelee kaikkiaan noin 100 asiantuntijaa, joista 28 keskittyy Tampuuri-ohjelmiston kehittämiseen. Vuonna 2021 Visma Real Estaten liikevaihto oli 14,6 miljoonaa euroa.