24.4.2017

Sakari Lukinmaa Castrén & Snellmanin toimitusjohtajaksi

Sakari Lukinmaa on Castrén & Snellmanin uusi toimitusjohtaja. Kuusi vuotta asianajotoimistoa johtanut Pauliina Tenhunen siirtyy hallituksen puheenjohtajaksi.

”Nyt on mainio hetki tehdä tämä muutos, sillä toimistomme on kasvanut ja kehittynyt reippain askelin viime vuosina. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme menestymään nopeasti muuttuvassa maailmassa. Tämä missiomme inspiroi meitä jatkossakin, kun Sakari nyt vuorostaan tarttuu tarmokkaasti ohjaksiin”, iloitsee Pauliina Tenhunen.

Sakari on ollut Castrén & Snellmanin osakas vuodesta 2011 lähtien. Hänet tunnetaan erityisesti rahoitusjärjestelyiden neuvonantajana. Sakari neuvoo asiakkaitamme kansainvälisissä ja kotimaisissa rahoitus- ja yritysjärjestelyissä ja jatkaa asiakkaiden toimeksiantojen parissa myös uudessa roolissaan.

”Asiakkaamme arvostavat Sakarin määrätietoista ja rakentavaa tyyliä johtaa neuvotteluja. Häntä pidetään sekä asiakkaiden että kollegoiden keskuudessa erittäin taitavana ja helposti lähestyttävänä juristina, jolla on lisäksi loistava huumorintaju. Nämä ovat erinomaisia ominaisuuksia myös toimitusjohtajalle”, jatkaa Pauliina.

Sakari on osallistunut tiiviisti Castrén & Snellmanin johtamiseen jo aiemmin: hän on ollut jäsenenä hallituksessa vuodesta 2014 ja johtoryhmässä vuodesta 2016 lähtien.

”On hienoa päästä johtamaan Castrén & Snellmania tilanteessa, jossa ympäröivä maailma muuttuu nopeammin kuin koskaan lähes 130-vuotisen historiamme aikana. Strategiamme yksi kulmakivi on olla vaativien asianajopalveluiden edelläkävijä, ja tähän panostamme myös jatkossa. Uudistumme rohkeasti, yhtenäisenä joukkueena ja tiiviisti yhdessä asiakkaidemme kanssa”, Sakari kertoo.

Kahdeksan vuotta Castrén & Snellmanin hallituksen puheenjohtajana toiminut Merja Kivelä jatkaa työtään asiakkaiden luottoneuvonantajana muun muassa pääomamarkkinoilla ja transaktioissa. ”Tuntuu hyvältä keskittyä taas täysipainoisesti asiakastyöhön. Pauliina ja Sakari ovat erinomainen kaksikko jatkamaan toimistomme kehittämistä”, summaa Merja nyt tehdyt muutokset.

Annamme mielellämme lisätietoja:
Sakari Lukinmaa, Pauliina Tenhunen ja Merja Kivelä