29.11.2021

Paula Tuononen counsel-juristiksi Kiinteistösijoittaminen ja -transaktiot -palveluun

Kokenut asianajaja Paula Tuononen aloitti Castrén & Snellmanilla counsel-juristina 29.11.2021 Kiinteistösijoittaminen ja -transaktiot -tiimissä. 

Paula on monille asiakkaillemme ennestään tuttu, sillä hän työskenteli juristina toimistossamme vuosina 2012–2017. Neljä viime vuotta Paula on toiminut lakimiehenä Eltel Networksillä. 

Paula auttaa asiakkaitamme kiinteistösijoittamiseen ja -transaktioihin liittyvissä toimeksiannoissa. Lisäksi hänellä on laaja kokemus muun muassa yhtiöjuridiikasta, yritysjärjestelyistä sekä oman pääoman ehtoisista rahoitusjärjestelyistä. 

”Palaan iloisin mielin Cassulle huippuammattilaisista koostuvaan kiinteistötiimiin. Uskon, että monipuolinen kokemukseni niin asianajotyöstä kuin yritysjuristin tehtävistä tuo lisäarvoa asiakkaillemme”, Paula kertoo.

Kiinteistösijoittaminen ja -transaktiot -palvelun vetäjä, osakas Antti Kaakkola toivottaa Paulan lämpimästi tervetulleeksi tiimiinsä:

”Paulan laaja-alainen ja monipuolinen kokemus niin asianajopuolelta kuin in house -tehtävistäkin tarjoaa asiakkaillemme poikkeuksellista lisäarvoa. Paula on poikkeuksellisen lahjakas juristi ja loistava persoona. Olemme todella iloisia Paulan paluusta Cassulle.”