31.5.2022

Kuusi Castrén & Snellmanin juristia saa tunnustusta uusimmissa Who’s Who Legal -selvityksissä

Riitojen ratkaiseminen -palvelumme vetäjät, osakkaat Anders Forss ja Marko Hentunen, saavat tuoreen Who’s Who Legal -hakemiston tuoreessa rankingissa tunnustusta oman oikeudenalansa suomalaisina suunnannäyttäjinä.

Thought Leaders: Commercial Litigation 2022 -julkaisu kokoaa yhteen maailman parhaat juristit, ja tutkimusjohtaja Avni Patel muistuttaakin, miten haastavaa tälle listalle on päästä. Lopullinen lista perustuu paitsi lukuisiin muiden asiantuntijoiden mainintoihin ja kokemukseen neuvonannossa, myös kykyyn inspiroida ja tuottaa näkemystä alalle. Katso koko julkaisu tästä.

Myös M&A & Governance -julkaisussaan WWL nimeää neljä juristiamme maailman parhaimmistoon. Tulokset perustuvat asiakkaidemme ja alan asiantuntijoiden arvioihin.

Yrityskaupat-palveluamme vetävä osakkaamme Jan Örndahl nimetään parhaiden suomalaisten osaajien joukkoon selvityksen M&A-osiossa.

Corporate Governance -osiossa tunnustusta puolestaan saavat senior advisor Pekka Jaatinen ja osakas Pauliina Tenhunen, jotka molemmat on listattu julkaisussa myös aiemmin. Samalla listalla parhaimmistoon nimettiin myös senior counsel Vesa Rasinaho.

Toimistomme ja asiantuntijamme ovat menestyneet aiemminkin loistavasti WWL:n tutkimuksissa. Katso tästä viime vuoden tulokset

Alan asiantuntijoiden haastatteluihin perustuva Who’s Who Legal -tutkimus palkitsee joka vuosi liikejuridiikan eri alojen parhaita tekijöitä. Sen verkkosivuilla esitellään yhteensä 24 000 maailman johtavaa juristia ja 2 500 asiantuntijaa yli 150 maasta.