4.2.2022

C&S tukee suomalaisia huippu-urheilijoita – Pekingin talviolympialaiset alkavat

Tänään alkavissa Pekingin olympialaisissa yli 95 suomalaista huippu-urheilijaa tavoittelee unelmiaan. Olemme toimineet Suomen Olympiakomitean kumppanina ja juridisena neuvonantajana jo vuodesta 2013.  Näiden kisojen aikana asiantuntijamme auttavat urheilijoita ja Suomen Olympiakomiteaa esimerkiksi markkinointia koskevien sääntöjen tulkitsemisessa. Yli kaksi viikkoa kestävät kisat käydään 4.–20. helmikuuta.

Pyrimme aina vaikuttamaan olympialaisten markkinointiin ennakoivasti ja teemme markkinointi- ja viestintäohjeistuksia sekä urheilijoille että kaupallisille toimijoille. Pekingin talviolympialaisten markkinointikampanjoiden arvioiminen ja siihen liittyvä neuvonanto onkin alkanut jo viime kesänä, ja tällä kertaa tavoitteenamme oli selkeyttää sääntöjä ja ohjeistuksia, jotta urheilijat ja muut kisoihin akkreditoidut henkilöt voivat rauhassa keskittyä urheilusuorituksiin. Kisojen aikana avustamme muun muassa olympiaoikeuksien valvonnassa.

Osana kumppanuuttamme neuvomme Suomen Olympiakomiteaa urheiluun liittyvissä juridisissa asioissa. Kohta kymmenvuotias yhteistyömme luo edellytykset Olympiakomitean laadukkaalle työlle niin urheilussa kuin sen taustallakin.  Suomen Olympiakomitean missiona on ”liikunnasta ja urheilusta elinvoimaa Suomeen”, mikä on tavoite, jota haluamme yrityksenä olla tukemassa erityisesti lasten ja nuorten liikunnallisen elämän näkökulmasta.

Haluamme toivottaa onnea ja menestystä koko joukkueelle!

 

Lue lisää aiheesta aiemmin julkaisemistamme blogeista:

Tokion olympialaiset alkavat – C&S mukana Suomen olympiajoukkueen tukijoukoissa

Vastuullinen urheilumarkkinointi tukee yhteiskunnallista työtä

Tokion kisat siirtyivät – Castrén & Snellman vartioi silti aktiivisesti olympialaisten immateriaalioikeuksia

Rule 40 – säännöt kaupalliselle mainostamiselle olympialaisten aikana

Lue lisää Pro bono -työstämme