18.10.2022

Castrén & Snellmanin palvelut vakuutusalalle vahvistuvat entisestään – Sami Lommi mukaan luotsaamaan palvelukokonaisuutta

Castrén & Snellman vahvistaa Vakuutus-palveluaan ja on nimittänyt counsel-juristi Sami Lommin toiseksi vakuutuspalveluiden vetäjäksi tästä syksystä alkaen. Samilla on vankka kokemus juristina ja asianajajana, minkä lisäksi hän toimii toimistomme compliance officerina ja vastaa riskienhallinnan toiminnoista. Sami Lommi vetää vakuutuspalveluita yhdessä osakkaamme Niklas Langenskiöldin kanssa.

Sami tuntee vakuutusliiketoiminnan kauttaaltaan työskenneltyään lähes 15 vuotta vakuutusyhtiössä eri juristitehtävissä. Castrén & Snellmanilla Sami on erikoistunut sääntelykysymyksiin ja osallistuu myös finanssialan transaktioihin, ulkoistushankkeisiin, vakuutusyhtiöiden IT-järjestelmiä koskeviin hankintoihin ja oikeudenkäynteihin. Niklas puolestaan on erikoistunut vakuutusalaan liittyviin oikeudenkäynteihin ja välimiesmenettelyihin.

Vakuutusalan asianajopalvelut yhden katon alta

Asiakkaan tukena toimeksiannossa on eri palvelualueilta koottu, monialainen tiimi. Olemme olleet asiakkaidemme tukena muun muassa toimiluvan hankinnassa, vakuutusehtojen muotoilussa, vakuutusjärjestelmähankinnoissa, kannanluovutuksissa sekä pääomituksessa.

Castrén & Snellmanin asiantuntijoilla on rutkasti monipuolista kokemusta vakuutusalalta.  

”Asiantuntijoillamme on mittavaa käytännön kokemusta vakuutusyhtiöissä, vakuutusalan edunvalvontaelimissä sekä luottamustoimissa toimimisesta. Olemme tottuneita vuorovaikutukseen Finanssivalvonnan kanssa, ja käymme heidän kanssaan säännöllisesti keskustelua vakuutuskenttää puhuttavista aiheista. Tunnemme vakuutusalan arjen ja ydinkysymykset perinpohjaisesti”, Sami Lommi kertoo.  

Sami Lommin nimitys palvelun johtoon vahvistaa entisestään tiimien keskinäistä yhteistyötä ja palveluvalikoiman monipuolisuutta.

”Toimistomme syvällisen ja laajan asiantuntemuksen myötä voimme olla asiakkaidemme luottokumppani mitä erilaisimmissa toimeksiannoissa. Valttikorttimme on ehdottomasti se, että asiakkaamme saavat tarvitsemansa palvelut saman katon alta. Olipa kyse transaktioista, sopimuksista tai vaikkapa vakuutuksiin liittyvistä riidoista, meiltä löytyy monialainen tiimi asiakkaan parhaaksi.”