14.2.2019

Castrén & Snellmanin pääomamarkkina- ja rahoitustiimeillä vauhdikas ja monipuolinen vuosi 2018

Suomen listautumis-, osakeanti- ja velkakirjamarkkinat jatkuivat vilkkaina vuonna 2018. Iloksemme liikkeeseenlaskijat ja muut rahoituksen tarvitsijat luottivat pääomamarkkina– ja rahoitustiimiemme vahvaan asiantuntemukseen.

Säilytimme asemamme yhtenä alamme johtavista toimijoista ja olimme mukana vuoden tärkeimmissä järjestelyissä, kuten listautumisissa, finanssialan transaktioissa, strukturoinneissa ja markkinoiden suurimmissa kiinteistötransaktioissa.

Pääomamarkkinatiimiämme työllistivät vuonna 2018 muun muassa seuraavat toimeksiannot:

Suomen suurimman ja tiiviisti integroituneen pääomamarkkinatiimimme osaaminen ulottuu liikkeeseenlaskuista finanssialan sääntelyneuvontaan ja finanssialan transaktioihin. Osakkaamme Merja Kivelä ja Janne Lauha tunnetaan markkinoilla pitkän linjan osaajina. Vuonna 2018 nimitimme myös kaksi senioria, Hannu Huotilaisen ja Aksu Tuomisen. Tiimiimme kuuluvat myös senior associate Anna-Maarit Laurila, associatet Viola Valtanen ja Lauri Liljavirta sekä associate trainee Julian LagusLisäksi olemme nimittäneet tiimiimme counseliksi pitkän linjan regulaatio-osaajan Sami Lommin. Sami siirtyy meille Folksam Vahinkovakuutuksesta, jossa hän on toiminut johtoryhmän jäsenenä vastuualueenaan lakiasiat, HR ja sisäiset palvelut.

Rahoitusryhmämme oli vuonna 2018 mukana muun muassa seuraavissa järjestelyissä:

Kokenutta rahoitustiimiämme luotsaa osakas Tero Tuomisto yhdessä osakas Sakari Lukinmaan kanssa. Heitä avustavat seniorimme Mariella Både-Landell ja Niko Johansson sekä associatet Sonja Hänninen, Juhani Lautjärvi ja Henri Kaasalainen. Tiimimme sai myös uusia jäseniä, kun counsel Minna Korhonen liittyi joukkoomme lokakuussa ja associate Valtteri Jalo vuoden alussa. Lisärekrytoinnistakin on jo nyt sovittu ja tiimimme kasvaa edelleen tänä vuonna.

Toimeksiantojen monipuolisuus ja strategiset pohdinnat asiakkaittemme kanssa kertovat osaamisemme laaja-alaisuudesta ja markkinoiden luottamuksesta meihin. Otamme nämä luottamuksen osoitukset kiitollisina vastaan ja jatkamme vuonna 2019 työtämme samalla kipinällä ja omistautumisella jatkuvasti osaamistamme kehittäen.

Volatiilista markkinatilanteesta huolimatta tilauskirjamme vuodelle 2019 on alkanut jo täyttyä, ja näkymät tulevalle vuodelle ovat lupaavat.