29.6.2017

Castrén & Snellman aloittaa tekoälyn käytön yritysjärjestelyissään

Teknologia kehittyy nyt kovaa vauhtia kaikilla toimialoilla. Muutosta ei voi pysäyttää, joten toivotamme sen tervetulleeksi myös asianajomaailmaan: uutisoimme vastikään dokumenttien automatisointijärjestelmän käyttöönotosta, ja seuraavaksi alamme hyödyntää tekoälyä yritysjärjestelyissä ja oikeudellisessa selvitystyössä. Tutustuimme huolellisesti tarjolla oleviin vaihtoehtoihin ja päädyimme iManage RAVN Artificial Intelligence -työkaluun. Käytämme työkalua muun muassa analyysin tukena kiinteistö- ja yrityskauppojen due diligence -tarkastuksissa.

”Asiakkaidemme maailma on jatkuvassa liikkeessä. Uusi digitaalinen toimintaympäristö pakottaa heidät etsimään entistä tehokkaampia työskentelytapoja. Samaa tehokkuutta he tulevat yhä enemmän vaatimaan myös yhteistyökumppaneiltaan”, toimitusjohtajamme Sakari Lukinmaa toteaa.

”Enää ei riitä, että asiakas on tyytyväinen palveluumme tänään. Meidän on ennakoitava, minkälaisia palveluita asiakkaat odottavat luottoneuvonantajiltaan tulevaisuudessa. Uskommekin, että tekoälyteknologia on olennainen osa lähitulevaisuudessa tarjottavia juridisia palveluita”, Lukinmaa jatkaa.

Otamme tekoälyn ensin käyttöön kiinteistö- ja yrityskauppojen yhteydessä tehtävissä due diligence -tarkastuksissa ja muissa oikeudellisissa selvitystöissä. Niissä työkalu ryhmittelee asiakirjoja ja aineistoa eri luokkiin ja luo aineistosta automaattisesti yhteenvetoja ja vertailuja, joista voidaan sitten tehdä kattavampia analyyseja.

Lue lisää yhteistyöstämme iManage RAVNin kanssa 28.6. julkaistusta virallisesta yhteistyötiedotteesta (saatavilla vain englanniksi).

Annamme mielellämme lisätietoja.
Sakari Lukinmaa