ALOITA MENESTYSTARINASI HARJOITTELU­­OHJELMISSAMME

Harjoitteluohjelmissamme saat kokea, millaista on työskennellä yhdessä maamme merkittävimmistä liikejuridiikan asianajotoimistoista, ja kehittää ammatillista osaamistasi. Ohjelmamme tarjoavat sinulle hyvän pohjan menestyä urallasi.

Meiltä löydät harjoitteluohjelman kaikkiin opintojesi vaiheisiin jo ensimmäisestä opiskeluvuodesta lähtien. Tutustu harjoitteluohjelmiimme tarkemmin ja jätä hakemus!

Katso avoimet harjoittelupaikat

 

Tilaa opiskelijoiden uutiskirje sähköpostiisi

Haluatko saada ajankohtaista tietoa uramahdollisuuksistasi, työnhausta ja rekrytoinneista Castrén & Snellmanilla ja päästä kurkistamaan toimistomme arkeen oikkareiden silmin? Liity kolme kertaa vuodessa ilmestyvän Kipinöitä-uutiskirjeemme tilaajaksi.

Lue lisää, miten käsittelemme henkilötietoja.

Harjoitteluohjelmat

Nuoremmat harjoittelijat

Nuorempana harjoittelijana avustat toimistomme työntekijöitä mitä erilaisimmissa toimistotehtävissä osana tiivistä harjoittelijaporukkaa. Tehtävässä pääset jo oikeustieteen opintojen alkuvaiheessa tutustumaan asianajoalan arkeen ja kehittämään esimerkiksi organisointi- ja tiimityötaitojasi.

Knowledge Management -harjoittelijat

Kun oikeustieteen opintosi ovat vähintään puolivälissä, voit hakea harjoittelijaksi toimistomme Knowledge Management -tiimiin. KM-harjoittelijana toimit salapoliisina, tutkijana, analyytikkona ja asiakaspalvelijana, joka etsii juristiemme työn tueksi juuri oikeaa tietoa ja taustamateriaalia.

Legal Tech -harjoittelijat

Oletko innokas näkemään ja kokemaan, miten teknologiaa voidaan hyödyntää asianajotyössä? Oikeusteknologiaan erikoistuneena legal tech -harjoittelijanamme vastaat oikeusteknologiatyökalujen käytöstä ja opastat toimistomme väkeä niihin liittyvissä kysymyksissä.

Vanhemmat harjoittelijat

Opintojesi loppusuoralla voit tutustua juristin työhön vanhempana harjoittelijana. Avustat juristejamme, ja työnkuvasi on lähellä vastavalmistuneen juristin työtä.

Assistenttiharjoittelijat

Assistenttiharjoittelijanamme avustat juristejamme ja toimit vakituisten assistenttiemme apuna erilaisissa hallinnollisissa ja asiakasprojekteihin liittyvissä tehtävissä. Tämä tehtävä sopii mainiosti vaikkapa tradenomiopintojen työharjoittelujaksoksi.

Juristin tärkein ominaisuus on uteliaisuus ja halu oppia uutta. Jokainen toimeksianto on oppimisen paikka.

Ilona Karppinen, counsel, partner elect

 

Lue Ilonan uratarina

Kestävien menestystarinoiden tekijät