"Meidät otettiin jo perehdytysviikolla avosylin vastaan, ja koen tämän saman lämminhenkisyyden jatkuneen koko harjoittelujakson ajan. Harjoittelujaksoni aikana juridinen ymmärrys ja ammattitaito ovat kehittyneet jatkuvasti."

Opiskelijat

Monipuolisia mahdollisuuksia opiskelijoille

Teemme jatkuvasti monipuolista yhteistyötä yliopistojen, korkeakoulujen ja opiskelijoiden kanssa. Näkyvin osa yhteistyötämme ovat ympärivuotiset harjoitteluohjelmamme. Niihin osallistumalla saat mahdollisuuden kokea, millaista on työskennellä yhdessä maamme suurimmista asianajotoimistoista. Suuri osa juristeistamme on aloittanut Cassu-uransa harjoittelijana.

Harjoitteluohjelmamme on suunnattu opintojensa eri vaiheissa oleville opiskelijoille. Tutustu harjoitteluohjelmiimme tarkemmin ja jätä hakemuksesi!

Lisätietoja antavat Elina Kytömaa (nuoremmat harjoittelijat ja legal tech -harjoittelijat) Essi Järvinen (vanhemmat harjoittelijat) ja Riitta Vuorenvirta (KM-harjoittelijat ja assistenttiharjoittelijat).

 

Tilaa opiskelijoiden uutiskirje sähköpostiisi

Haluatko saada ajankohtaista tietoa uramahdollisuuksistasi, työnhausta ja rekrytoinneista Castrén & Snellmanilla ja päästä kurkistamaan toimistomme arkeen oikkareiden silmin? Liity kolme kertaa vuodessa ilmestyvän Kipinöitä-uutiskirjeemme tilaajaksi.

Lue lisää, miten käsittelemme henkilötietoja.

Harjoitteluohjelmat

Nuoremmat harjoittelijat

Nuoremmat harjoittelijat avustavat toimistomme työntekijöitä mitä erilaisimmissa tehtävissä. Varsin usein heidän apunsa on meille päivän pelastus oman kiireemme keskellä. Jos olet opintojesi alkuvaiheessa oleva oikkari, tämä tehtävä voi olla juuri sinulle! Nuoremmat harjoittelijat työskentelevät neljän kuukauden mittaisissa jaksoissa.

KM-harjoittelijat

Kun oikeustieteen opintosi ovat vähintään puolivälissä, voit hakea harjoittelijaksi toimistomme Knowledge Management -tiimiin. KM-harjoittelijat ovat salapoliiseja, tutkijoita, analyytikkoja ja asiakaspalvelijoita, jotka etsivät juristiemme työn tueksi juuri oikeaa tietoa ja taustamateriaalia. KM-harjoittelijoiden jakso kestää yhden vuoden.

Legal Tech -harjoittelijat

Oikeusteknologiaan erikoistuneet legal tech -harjoittelijamme vastaavat oikeusteknologiatyökalujen käytöstä ja opastavat niihin liittyvissä kysymyksissä. Legal tech -harjoittelijat työskentelevät osa-aikaisesti, keskimäärin 2-3 päivää viikossa, ja harjoittelujakso kestää vuoden.

Vanhemmat harjoittelijat

Opintojesi loppusuoralla voit tutustua juristin arkityöhön vanhempana harjoittelijana. Vanhemmat harjoittelijat avustavat juristejamme, ja heidän työnkuvansa on hyvin lähellä vastavalmistuneen juristin työtä. Vanhemmat harjoittelijat työskentelevät neljän kuukauden mittaisissa jaksoissa.

Assistenttiharjoittelijat

Assistenttiharjoittelijamme avustavat juristejamme tai toimivat vakituisten assistenttiemme apuna. Assistenttiharjoittelijat ovat useimmiten kaupallisen alan opiskelijoita. Tämä tehtävä sopii mainiosti vaikkapa tradenomiopintojen työharjoittelujaksoksi. Assistenttiharjoittelu kestää 5–7 kuukautta.

Yliopistoyhteistyö

Harjoitteluohjelmien lisäksi teemme yhteistyötä Suomen yliopistojen ja erityisesti oikeustieteellisten tiedekuntien kanssa. Järjestämme käytännön työelämään ja erityisesti liikejuridiikkaan keskittyviä kursseja sekä muuta opetusyhteistyötä esimerkiksi seminaarien ja graduryhmien luentojen muodossa. Olemme myös mukana valmentamassa opiskelijoita kansainvälisissä oikeustapauskilpailuissa.

Toimistollamme on pitkät yhteistyösuhteet ainejärjestöjen kanssa. Osallistumme mielellämme eri opiskelijatapahtumiin ja vastaanotamme opiskelijoita omissa tiloissamme. 

Yhteyshenkilöt:

Tuomas Lehtinen ja Elina Kytömaa

Ainejärjestövastaavat: