SYTYTÄ URALLESI KIPINÄ MEILLÄ

Castrén & Snellmanin harjoittelijana näet miten Suomen johtavassa asianajotoimistossa tehdään yritysjuridiikkaa, tutustut ihmisiin ja pääset kiinni monipuolisiin tehtäviin.

Jos etsit harjoittelupaikkaa, jossa voit olla itsesi ja aloittaa oman menestystarinasi, pitää hauskaa ja jonka nimen kerrot ylpeydellä, on Castrén & Snellman sinun paikkasi. Tutustu harjoitteluohjelmiimme tarkemmin ja jätä hakemus!

Katso avoimet harjoittelupaikat

 

Tilaa oikkareiden uutiskirje sähköpostiisi

Haluatko saada ajankohtaista tietoa uramahdollisuuksistasi, työnhausta ja rekrytoinneista Castrén & Snellmanilla ja päästä kurkistamaan toimistomme arkeen oikkareiden silmin? Liity kolme kertaa vuodessa ilmestyvän Kipinöitä-uutiskirjeemme tilaajaksi.

Tulevaisuuden menestystarinat kirjoitetaan uuden sukupolven äänellä – C&S jakaa 40 stipendiä opiskelijoille

Tulevaisuuden menestystarinat on aina kirjoitettu uuden sukupolven äänellä. Nyt etsimme näitä tulevaisuutemme kirjoittajia. Kuka on se oman yhteisösi tai opiskeluympäristösi aktiivi, joka ansaitsee tulla nähdyksi, kuulluksi – ja stipendillä palkituksi? Ehkä se olet sinä itse? Kerro se meille.

Lue lisää

Harjoittelu­ohjelmat

Nuoremmat harjoittelijat

Nuorempana harjoittelijana avustat toimistomme työntekijöitä mitä erilaisimmissa toimistotehtävissä osana tiivistä harjoittelijaporukkaa. Tehtävässä pääset jo oikeustieteen opintojen alkuvaiheessa tutustumaan asianajoalan arkeen ja kehittämään esimerkiksi organisointi- ja tiimityötaitojasi.

Knowledge Management -harjoittelijat

Kun oikeustieteen opintosi ovat vähintään puolivälissä, voit hakea harjoittelijaksi toimistomme Knowledge Management -tiimiin. KM-harjoittelijana toimit salapoliisina, tutkijana, analyytikkona ja asiakaspalvelijana, joka etsii juristiemme työn tueksi juuri oikeaa tietoa ja taustamateriaalia.

Legal Tech -harjoittelijat

Oletko innokas näkemään ja kokemaan, miten teknologiaa voidaan hyödyntää asianajotyössä? Oikeusteknologiaan erikoistuneena legal tech -harjoittelijanamme vastaat oikeusteknologiatyökalujen käytöstä ja opastat toimistomme väkeä niihin liittyvissä kysymyksissä.

Vanhemmat harjoittelijat

Opintojesi loppusuoralla voit tutustua juristin työhön vanhempana harjoittelijana. Avustat juristejamme, ja työnkuvasi on lähellä vastavalmistuneen juristin työtä.

Assistenttiharjoittelijat

Assistenttiharjoittelijanamme avustat juristejamme ja toimit vakituisten assistenttiemme apuna erilaisissa hallinnollisissa ja asiakasprojekteihin liittyvissä tehtävissä. Tämä tehtävä sopii mainiosti vaikkapa tradenomiopintojen työharjoittelujaksoksi.

Juristin tärkein ominaisuus on uteliaisuus ja halu oppia uutta. Jokainen toimeksianto on oppimisen paikka.

Ilona Karppinen, osakas

 

Lue Ilonan uratarina

FAQ – harjoitteluhakujen useimmin kysytyt kysymykset

Saavatko harjoittelijat tehdä etätöitä? Entä saako harjoittelusta palkkaa? Täältä löydät vastaukset näihin ja muihin harjoitteluhakujen yleisimpiin kysymyksiin.

Lue lisää

Kestävien menestys­tarinoiden tekijät