Vanhemmat harjoittelijat

Vanhemmat harjoittelijat

Sytytä urallesi kipinä Castrén & Snellmanilla

Kun oikeustieteen opintosi ovat jo lähes maalissa ja työelämän kutkuttavat haasteet enää pienen rutistuksen päässä, sinulla on mahdollisuus tehdä toimeksiantotyötä joukossamme.

Vanhempana harjoittelijana tehtäväsi vastaavat vastavalmistuneen juristin tehtäviä. Avustat laajasti juristejamme toimeksiannoissa ja teet muun muassa erilaisia juridisia selvitystöitä. Lisäksi kirjoitat artikkeleita, käännät juridisia tekstejä ja olet yhteydessä viranomaisiin.

Sovit joukkoomme, jos olet tavoitteellinen ja liikejuridiikasta innostunut tiimipelaaja. Odotamme sinulta ratkaisukeskeisyyttä, asiakaspalveluhenkisyyttä, kielitaitoa ja mutkatonta asennetta.

Vanhempien harjoittelijoiden työ on kokopäiväistä ja kestää kuusi kuukautta. Osa harjoittelijoista jatkaa tämän jälkeen esimerkiksi projektityöntekijöinä.

  • Kesto: 6 kuukautta
  • Kokoaikainen/osa-aikainen: kokoaikainen
  • Kenelle: Opintojen loppuvaiheessa olevat oikeustieteen tutkinto-opiskelijat

Haut ja aloitukset:

  • Haku loka–marraskuussa, aloitus maaliskuussa
  • Haku tammi–helmikuussa, aloitus syyskuussa

Näin rekrytointi etenee

01

Täytä harjoittelijahakemus ja kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi. 

02

Lähetämme kaikille hakijoille linkin yhteen videokysymykseen. Videovastauksen tekemiseen saat aikaa vähintään kaksi päivää.

03

Tutustumme kaikkiin saamiimme hakemuksiin ja videoihin.

04

Kutsumme osan hakijoista rekrytointipäivään, joka koostuu ryhmätehtävästä ja henkilökohtaisesta haastattelusta. Haastatteluun osallistuu yksi vanhempien harjoittelijoiden esihenkilöistä ja vanhempien harjoittelijoiden juristikoordinaattori. Saat tiedon haastattelijoista haastattelukutsun yhteydessä.

Jos et saa kutsua rekrytointipäivään, olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse ja tarjoamme mahdollisuuden saada hakijapalautetta puhelimitse.

05

Ilmoitamme valinnoista kaikille rekrytointipäivään osallistuneille hakijoille puhelimitse.

Avoimet työpaikat

Vaikka unelmatyöpaikkasi ei olisikaan juuri nyt avoimena, voit jättää meille avoimen hakemuksen. Tiedotamme avautuvista harjoittelijahauistamme Kipinöitä-uutiskirjeessä.