Assistentti­harjoittelijat

Assistentti­harjoittelijat

Sytytä urallesi kipinä Castrén & Snellmanilla

Assistenttiharjoittelijana avustat assistenttien tavoin suoraan juristejamme tai toimit vakituisten assistenttiemme apuna. Jokaisella juristilla on omassa tiimissään yksi tai useampi assistentti avustamassa päivittäisessä asiakaspalvelutyössä monin eri tavoin.

Työssäsi avustat asiakirjojen laatimisessa ja teet esimerkiksi kokousjärjestelyjä. Työpäiväsi ovat monipuolisia ja vauhdikkaita. Sovit hyvin joukkoomme, jos sinulla on positiivinen asiakaspalveluasenne ja aloitteellinen työote, erinomaiset ICT-taidot sekä hyvä suomen ja englannin kielen taito.

  • Kesto: 5 kk (syksyn jakso) / 7 kk (kevään + kesän jakso)
  • Kokoaikainen/osa-aikainen: Kokoaikainen
  • Kenelle: Assistenttiharjoittelijat ovat yleensä kaupallisen alan opiskelijoita.

Haut ja aloitukset:

  • Haku elo-syyskuussa, aloitus tammi-helmikuussa
  • Haku helmi-maaliskuussa, aloitus elo-syyskuussa

Näin rekrytointi etenee

01

Täytä harjoittelijahakemus ja kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi.

02

Lähetämme kaikille hakijoille linkin yhteen videokysymykseen. Videovastauksen tekemiseen saat aikaa vähintään kaksi päivää.

03

Tutustumme kaikkiin saamiimme hakemuksiin ja videoihin.

04

Kutsumme osan hakijoista henkilökohtaiseen haastatteluun. Haastatteluun osallistuu assistenttiesihenkilö ja HR:n edustaja. Saat tiedon haastattelijoista haastattelukutsun yhteydessä.

Jos et saa kutsua haastatteluun, olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse ja tarjoamme mahdollisuuden saada hakijapalautetta puhelimitse.

05

5. Ilmoitamme valinnoista kaikille henkilökohtaiseen haastatteluun osallistuneille hakijoille puhelimitse.

Avoimet työpaikat

Vaikka unelmatyöpaikkasi ei olisikaan juuri nyt avoimena, voit jättää meille avoimen hakemuksen. Tiedotamme avautuvista harjoittelijahauistamme Kipinöitä-uutiskirjeessä.