Legal Tech -harjoittelijat

Legal Tech -harjoittelijat

Sytytä urallesi kipinä Castrén & Snellmanilla

Oletko innokas näkemään ja kokemaan, miten teknologiaa voidaan hyödyntää asianajotyössä?

Oikeusteknologiaan erikoistuneena Legal Tech -harjoittelijanamme vastaat oikeusteknologiatyökalujen käytöstä kehittämisestä ja käytön tuesta asianajotoimiston arjessa. Legal Tech -harjoittelijat pyrkivät löytämään tehokkaampia työskentelytapoja sekä kartoittamaan teknologian käyttömahdollisuuksia Cassulla. Pääset työskentelemään usean eri praktiikan kanssa sekä katsomaan miltä asianajomaailman tulevaisuus näyttää.

Legal Tech -tiimissämme pääset haastamaan itsesi esimerkiksi asiakirjojen automatisoinnin, tekoälyavusteisen due diligence- tai eDiscovery-prosessin ja oikeusmuotoilun parissa. Työtehtäviisi kuuluvat automatisointityön suunnittelu ja toteutus yhdessä juristien kanssa sekä tekoälyohjelmistojen käyttö niin transaktioliitännäisissä toimeksiannoissa kuin myös muissa review-projekteissamme.

Osallistut henkilöstön koulutusten suunnitteluun ja koulutat myös itse työkalujen käyttöä. Lisäksi olet aktiivisesti mukana vaikuttamassa teknologiaan liittyvissä kehitysprojekteissa. Toimit yhteistyössä juristiemme ja ICT-tiimin kanssa uusien teknologisten työkalujen testauksessa ja käyttöönotossa. Olet myös osa moniammatillista työryhmää oikeusmuotoiluprojekteissa.

Legal Tech -harjoittelijan pöydälle voi tippua melkein mitä tahansa teknologia- tai innovaatioliitännäistä ja siksi uteliaisuus ja kyky oppia uutta ovat tämän tehtävän kannalta tärkeimpiä ominaisuuksia.

Sovit joukkoomme, jos sinulla on aitoa kiinnostusta oikeusteknologiaan ja paloa juridiikkaan sekä hyvät tietotekniset taidot töiden tai opintojen kautta. Asiakaspalveluhenkisyys, hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot, tiimityökyky sekä avoin, reipas ja luova ote työhön ovat myös tärkeitä ominaisuuksia Legal Tech -harjoittelijalle.

Tehtävään voivat hakea oikeustieteen tutkinto-opiskelijat. Suoritettujen opintojen määrän osalta olemme joustavia – osaaminen ja asenne ratkaisevat. Sinun ei tarvitse osata koodata tullaksesi valituksi, mutta harrastuneisuus katsotaan eduksi.

Legal Tech -harjoittelijana työskentelet osa-aikaisesti, keskimäärin 2–4 päivää viikossa.

  • Kesto: 12 kk
  • Kokoaikainen/osa-aikainen: Osa-aikainen

Haut ja aloitukset:

  • Haku elo–syyskuussa, aloitus tammikuussa
  • Haku helmi-maaliskuussa, aloitus syyskuussa

Näin rekrytointi etenee

01

Täytä harjoittelijahakemus ja kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi.

02

Lähetämme kaikille hakijoille linkin yhteen videokysymykseen. Videovastauksen tekemiseen saat aikaa vähintään kaksi päivää.

03

Tutustumme kaikkiin saamiimme hakemuksiin ja videoihin.

04

Kutsumme osan hakijoista rekrytointipäivään, joka koostuu ryhmätehtävästä ja henkilökohtaisesta haastattelusta. Ryhmätehtävän järjestää Legal Tech -tiimi, ja haastatteluun osallistuu Legal Tech -tiimin esihenkilö ja HR:n edustaja. Saat tiedon haastattelijoista haastattelukutsun yhteydessä.

Jos et saa kutsua rekrytointipäivään, olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse ja tarjoamme mahdollisuuden saada hakijapalautetta puhelimitse.

05

 Ilmoitamme valinnoista kaikille rekrytointipäivään osallistuneille hakijoille puhelimitse.

Avoimet työpaikat

Vaikka unelmatyöpaikkasi ei olisikaan juuri nyt avoimena, voit jättää meille avoimen hakemuksen. Tiedotamme avautuvista harjoittelijahauistamme Kipinöitä-uutiskirjeessä.

Ota yhteyttä