Paula Aura

Director of Knowledge Management & Innovation

Olen taitavan Knowledge Management- ja innovaatiotiimin esihenkilö. Tiimini tuottaa Cassun kirjasto-, tieto- ja oikeusteknologiapalvelut.

Tieto ja ihmisten osaaminen eri muodoissaan ovat yrityksemme tärkein voimavara, joten koen olevani etuoikeutettu, kun saan päivittäin työskennellä tiedonhallinnan parissa.

Toimin aktiivisesti liiketoiminnan, projektinhallinnan ja innovointiprosessimme kehittämisessä. Monipuoliset työtehtävät ja työn tuomat haasteet motivoivat minua. Erityisosaamiseni liittyy oikeusteknologiaan, jatkuvaan parantamiseen ja hukan poistoon kaikessa toiminnassa. Tehokkuutta etsimme yksinkertaisesti yksittäisiä työtapoja muuttamalla tai sitten isomman järjestelmäprojektin lopputuloksena. Osallistun toimiston kehitysprojekteihin ja toimin usein tiedonhallintaan ja oikeusteknologiaan liittyvien projektien vetäjänä. Kuulun myös yrityksen johtoryhmään ja osallistun sitä kautta yrityksen operatiiviseen johtamiseen ja kehittämiseen.

Tiimiini kuuluu myös oikeusteknologian harjoittelijoita, jotka huolehtivat digitaalisista työvälineistämme: Signe-automatisointityökalusta ja Luminance-tekoälystä. Signe palvelee sekä asiakkaitamme että omia juristejamme. Se nopeuttaa sopimusten luonnostelua ja parantaa luonnosten laatua. Luminancea käytämme asiakirjojen analysointiapuna esimerkiksi kiinteistö- ja yrityskauppojen due diligence -tarkastuksissa. Harjoittelijoidemme tehtäviin kuuluvat asiakirjojen automatisointi ja talon väen opastaminen oikeusteknologian käyttöön.

Innostavinta työssäni on olla mukana kehittämässä ratkaisuja liiketoiminnan muuttuviin tarpeisiin. Olen luonteeltani sosiaalinen ja nautin siitä, että saan olla osa dynaamista ja tulevaisuuteen katsovaa työyhteisöä. Teen paljon yhteistyötä eri ihmisten kanssa niin talon sisällä kuin sen ulkopuolellakin. Laaja verkostomme ulottuu kirjankustantajista IT-konsultteihin, ja sen ansiosta lakimiehemme saavat ensiluokkaisia KM-palveluita oman asiakastyönsä tueksi.

Valmistuin lakimieheksi vuonna 2004, minkä jälkeen hankin oikeusinformaatikon pätevyyden Teknillisen korkeakoulun täydennyskoulutuskeskuksessa. Vuonna 2015 suoritin projektijohtamisen tutkinnon. Ennen siirtymistäni Cassulle vuonna 2007 työskentelin toisen suuren asianajotoimiston KM-tiimissä usean vuoden ajan.