Garden Helsinki -hanke toteuttaa erinomaisesti visiotamme enemmän elämää kestävissä kaupungeissa. Se yhdistää tiivistyvässä urbaanissa ympäristössä useita erilaisia ja vetovoimaisia toimintoja vilkkaiden joukkoliikenneyhteyksien ääressä.
YIT:n kaupunkikehityksestä vastaava johtaja Juha Kostiainen

YIT

Garden Helsingin kehittäminen ja rakentaminen

4.12.2018

Toimimme YIT:n neuvonantajana Garden Helsinki -hankkeessa.

Garden Helsinki on kiinteistökehityshanke, joka on tarkoitus toteuttaa Töölöön Nordenskiöldinkadun varrelle. Gardeniin suunnitellaan modernia kansainvälisen tason tapahtuma-areenaa ja sen ympärille kehitettäviä kattavia oheispalveluita sekä jokapäiväisiä palveluita kaupunkilaisten käyttöön. Garden Helsinki on 2020-luvun kiinteistökonsepti, joka tarjoaa huippulaatuisen teknologian ja palvelumuotoilun kautta päivittäisille käyttäjilleen arkea elävöittäviä palvelukokemuksia ja puitteet maailmanluokan tapahtumille.

Garden Helsinki on yksi Suomen suurimmista kaupunkikehityshankkeista. Asumista, elämyksiä ja liikuntaa yhdistävä kortteli tuo Helsinkiin pysyvästi lähes tuhat uutta työpaikkaa.

Lisätietoja: www.gardenhelsinki.fi

  • Garden Helsinki on kiinteistökehityshanke, joka on tarkoitus toteuttaa Töölöön Nordenskiöldinkadun varrelle. Gardeniin suunnitellaan modernia kansainvälisen tason tapahtuma-areenaa ja sen ympärille kehitettäviä kattavia oheispalveluita sekä jokapäiväisiä palveluita kaupunkilaisten käyttöön.
  • Garden Helsinki on yksi Suomen suurimmista kaupunkikehityshankkeista. Asumista, elämyksiä ja liikuntaa yhdistävä kortteli tuo Helsinkiin pysyvästi lähes tuhat uutta työpaikkaa. Hankkeen valmisteluprosessi etenee – rakentajaksi ja kehittäjäkumppaniksi on valittu YIT.
  • Pysyvien hyötyjen lisäksi hanke tuo rakennusvaiheessa Helsingille noin sadan miljoonan euron tulot ja työllistää noin 3 500 henkilöä.

Tiimi

{{result.date}}