8.1.2018

Vero-oikeuden ja rahoituksen palvelumme vahvistuvat: osakkaiksi Mikko Alakare ja Jonne Järvi

Castrén & Snellman vahvistaa osaamistaan vero-oikeudessa ja rahoituksessa kutsumalla Mikko Alakareen ja Jonne Järven osakkaikseen 1.2.2019 alkaen. Mikko siirtyy Vero ja strukturointi -palveluumme Borenius Asianajotoimisto Oy:stä, jossa hän on työskennellyt Specialist Partnerina vuodesta 2013 lähtien. Jonne on toiminut asiakkaidemme luottoneuvonantajana rahoituksessa jo yli kymmenen vuotta. 

Mikolla on yli 15 vuoden kokemus kotimaisista ja kansainvälisistä verokysymyksistä niin välitöntä kuin välillistäkin verotusta koskevissa asioissa. Viime vuosina hän on keskittynyt erityisesti verotusta koskeviin oikeudenkäynteihin sekä kiinteistökauppoihin ja yritysjärjestelyihin. Mikko tarjoaa asiakkaille monipuolisia ja luovia ratkaisuja, joista esimerkkeinä ovat pääomasijoitusrahastolle annettuja voitto-osuuslainoja (KHO 2017:20) ja tukiyhteisöjen yleishyödyllisyyttä (KHO 2015:125) koskevat korkeimman hallinto-oikeuden ratkaisut. Korkein hallinto-oikeus ratkaisi molemmat asiat verovelvollisen hyväksi ja julkaisi ratkaisuselosteet vuosikirjassaan. Mikko aloittaa Castrén & Snellmanilla counsel, partner elect -lakimiehenä 1.2.2018.

”Rakennamme vahvempaa vero-oikeustiimiä palvelemaan asiakkaitamme. Mikko on alansa parhaita asiantuntijoita: hänellä on poikkeuksellisen laaja-alainen kokemus vero-oikeudellisista toimeksiannoista. Sen lisäksi hänellä on intoa ja näkemystä kehittää palvelujamme asiakkaillemme yhdessä Sari Laaksosen kanssa. Olemme erittäin tyytyväisiä, kun saamme Mikon joukkoomme”, kertoo toimitusjohtaja Sakari Lukinmaa.

Vero-osaamisen lisäksi vahvistamme asemaamme Suomen johtavana rahoitusjuridiikan tarjoajana nimittämällä osakkaaksi counsel-lakimies Jonne Järven. Jonnella on kokemusta rahoituksen neuvotteluvastuusta useista isoista projekteista, kuten Mall of Triplasta ja E18-moottoritie-hankkeista. Sen lisäksi hän on neuvonut sekä pankkeja että rahastoja lukuisissa yritys- ja kiinteistökauppojen rahoitusjärjestelyissä.

Tero Tuomiston vetämän Rahoitus-palvelumme kysyntä on viime vuosina kasvanut erinomaisesti. Siksi haluamme nyt vahvistaa tarjoamaamme muun muassa uuden teknologian saralla Rahoitus-palvelumme edelläkävijäaseman edellyttämällä tavalla. Näin asiakkaamme saavat edelleen kaikissa tilanteissa huippuunsa hiottua palvelua.

Castrén & Snellmanin palveluksessa työskentelee lähes 135 juristia ja yhteensä noin 250 työntekijää Helsingissä, Moskovassa ja Pietarissa. Missiomme on auttaa asiakkaitamme menestymään nopeasti muuttuvassa maailmassa.

LinkedIn
Mikko Alakare

Lisätietoja antaa:
Sakari Lukinmaa