16.11.2020

Uudet counsel-juristit Mikko Heinonen ja Miika Junttila vahvistavat palveluitamme

Palvelumme asiakkaillemme paranevat entisestään, kun kaksi kokenutta counsel-juristia aloittaa Castrén & Snellmanilla 16.11.2020: asianajaja Mikko Heinonen Rahoitus-palvelussa ja Miika Junttila Data ja teknologia -palvelussa.

Mikko Heinonen – monipuolista kokemusta pankki- ja rahoitusalalta

Rahoituspalvelussamme aloittavalla Mikko Heinosella on laaja tausta pankki- ja rahoitusjuridiikasta. Hän on ollut mukana kotimaisissa ja kansainvälisissä toimeksiannoissa pankkien, rahastoyhtiöiden, vakuutuslaitosten ja muiden finanssitoimialan organisaatioiden neuvonantajana. Mikko on työskennellyt aiemmin muun muassa counsel-juristina asianajotoimisto Boreniuksella ja Roschierilla sekä Castrén & Snellmanilla.

Rahoitus-palvelumme vetäjä, osakas Tero Tuomisto toivottaa Mikon tervetulleeksi:

”Olemme todella iloisia saadessamme rahoitusjuridiikan moniottelijana tunnetun Mikon takaisin vahvaan tiimiimme. Mikko vahvistaa meitä entisestään muun muassa projektirahoituksessa, joukkovelkakirjojen liikkeeseenlaskuissa ja vaativissa yrityskaupparahoituksissa.”

”On ilo palata Castrén & Snellmanille. Uskon, että toimiston asiakkaat hyötyvät laajasta osaamisestani erilaisissa rahoitusjärjestelyissä: syndikaattilainoissa, yrityskaupparahoituksessa, kiinteistörahoituksessa, rahoituksen uudelleenjärjestelyissä ja velkamarkkinoiden liikkeeseenlaskuissa”, Mikko kertoo.

Rahoituspalvelumme ovat vahvistuneet tänä syksynä muillakin rekrytoinneilla: Sonja Hänninen on aloittanut senior associate ‑juristina ja Laura Sundström associate-juristina.

Miika Junttila – lakiasiainjohtajan osaamista teknologian transformaatiohankkeista

Miika Junttila teki ennen Castrén & Snellmanille tuloaan pitkän työuran Nokiassa. Hän työskenteli viimeksi Nokian Transformaatio-liiketoimintayksikön lakiasiainjohtajana. Miika toimi Nokian Australian ja Uuden-Seelannin alueen päälakimiehenä lähes viiden vuoden ajan. Miika on muun muassa vastannut Nokian ulkoistus- ja transformaatiohankkeista ja ollut aktiivisesti mukana transaktioissa sekä digitalisaatioprojekteissa.

”Asiakkaamme hakevat digitalisaatiohankkeista lisähyötyä liiketoimintaansa. Olemmekin iloisia ja ylpeitä voidessamme vahvistaa tiimiämme Miikan liiketoimintaymmärryksellä ja osaamisella”, iloitsee osakas Pia Ek, Data ja teknologia -palvelumme vetäjä.

”On innostavaa päästä työskentelemään Castrén & Snellmanille Suomen johtavien teknologiajuristien kanssa. Uskon, että lähes 15 vuoden yritysjuristin kokemuksestani on hyötyä sekä asiakkaillemme että koko tiimillemme”, Miika kertoo.   

Castrén & Snellman on vaativien asianajopalveluiden edelläkävijä. Se palvelee asiakkaita yritysjärjestelyissä, riidanratkaisuissa ja liikejuridiikan muilla erikoisaloilla niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Toimistolla on noin 250 työntekijää, ja sen liikevaihto oli 48 miljoonaa euroa vuonna 2019. Olemme vastuullisuuden edelläkävijä asianajoalalla ja rakennamme kestäviä menestystarinoita.

Lukuisat kansainväliset luokitushakemistot kuten The Legal 500, IFLR1000 ja Chambers Europe sekä asiakastyytyväisyyttä mittaava Prospera luokittelevat palvelumme Suomen parhaimpien joukkoon.