Miika Junttila

Counsel, asianajaja

Erikoisosaamiseeni kuuluvat viestintä-, teknologia- ja IT-transaktiot. Minulla on laaja kokemus myös palvelu-, ulkoistus- ja transitiosopimusten laadinnasta. Avustan lisäksi Yritysjärjestelyt-tiimiämme erilaisissa teknologialiitännäisissä transaktioissa.

Työskentelin lähes 15 vuotta erilaisissa yritysjuristin tehtävissä Suomen suurimmassa teknologiayrityksessä, joten ymmärrän hyvin asiakkaidemme ja heidän liiketoimintansa haasteita niin kotimaisessa kuin mannerten välisessä liiketoiminnassa.

Minulla on hyvin käytännönläheinen ote työhöni. Pyrin aina ymmärtämään mahdollisimman hyvin jokaisen projektin teknisen ja kaupallisen toteutuksen. Uskon vahvasti, että asiakkaamme hyötyvät toimeksiannoissaan yritysjuristille tyypillisistä lähestymis- ja ajattelutavoistani.

Uusimmat referenssit

Palvelut Data ja teknologia, Työoikeus, Ulkoistaminen, Kauppa, Kiinteistöt
Julkaistu 13.5.2024
Palvelut Data ja teknologia, Immateriaalioikeudet, Työoikeus, Yritysjärjestelyt, Elintarviketeollisuus
Julkaistu 3.10.2023
Palvelut Data ja teknologia, Kiinteistöt
Julkaistu 11.7.2022
Palvelut Asiakirjajulkisuus ja liikesalaisuudet, Data ja teknologia, Vakuutus
Julkaistu 31.5.2022
Palvelut Data ja teknologia, Julkinen sektori
Julkaistu 26.4.2022
Palvelut Corporate Governance, Listayhtiöiden jakautumiset ja liiketoimintojen myynnit tai eriyttämiset, Listayhtiöitä koskevat yritysjärjestelyt, Pääomamarkkinat ja finanssialan sääntely, Yritysjärjestelyt ja strukturoinnit, Yritysjärjestelyt, Teknologia ja viestintä
Julkaistu 17.2.2022
Palvelut Data ja teknologia, Kilpailuoikeus ja julkiset hankinnat, Työoikeus, Yritysjärjestelyt, Terveys- ja sosiaalipalvelut
Julkaistu 5.1.2022
Palvelut Data ja teknologia, Pääomasijoittaminen
Julkaistu 24.6.2021