14.9.2020

Jutta Nieminen counsel-lakimieheksi Työoikeus- sekä Data ja teknologia -palveluihin

Kokenut asianajaja Jutta Nieminen aloitti Castrén & Snellmanin counsel-lakimiehenä 14.9.2020. Hän työskentelee Työoikeus– sekä Data ja teknologia -palveluissa. Jutalla on laaja kokemus muun muassa työ- ja johtajasopimusten laatimisesta, työsuhteiden päättämistilanteista sekä yhteistoimintaneuvotteluiden suunnittelusta ja toteutuksesta.

”Olemme todella iloisia, että saamme Jutan mukaan tiimiimme. Jutta on ansioitunut osaaja, jolla on vankka kokemus muun muassa työvoiman uudelleenjärjestelyistä, yhteistoimintaneuvotteluista ja työsuhteiden päättämistilanteista. Jutan liittyminen 14 juristin työoikeustiimiimme vahvistaa monipuolista työoikeusosaamistamme entisestään, kertoo osakas Tomi Kemppainen, toinen Työoikeus-palvelun vetäjistä.

Jutta auttaa asiakkaita myös monenlaisissa työelämän tietosuoja-asioissa, kuten työnhakijoita ja työntekijöitä koskevien tietosuojaselosteiden laatimisessa, tietoverkkojen ja sähköpostin käyttöön liittyvissä toimintaohjeissa sekä tietosuojaan liittyvissä työnantajavelvoitteissa.

”Jutta tuo monipuoliseen ja osaavaan tietosuojatiimimme pitkäaikaista kokemusta työelämän tietosuoja-asioiden hoitamisesta, joiden merkitys työnantajien arjessa on vuosi vuodelta kasvanut, jatkaa osakas Eija Warma-Lehtinen, tietosuoja ja yksityisyydensuoja -palvelun vetäjä.

“Olen innoissani saamastani mahdollisuudesta siirtyä Castrén & Snellmanille korkealle arvostamieni asiantuntijoiden joukkoon. Autan Castrén & Snellmanin asiakkaita kokonaisvaltaisesti ja käytännönläheisesti kaikissa työoikeudellisissa sekä työelämän tietosuojaa koskevissa kysymyksissä”, Jutta kertoo. 

Ennen Castrén & Snellmanille tuloaan Jutta työskenteli asianajotoimisto Bird & Birdillä, jota ennen hän on työskennellyt muun muassa Boreniuksella ja Hannes Snellmanilla. Jutta on Työoikeudellisen yhdistyksen sekä työoikeuteen erikoistuneiden eurooppalaisten lakimiesten yhdistyksen (EELA) jäsen.