19.9.2018

Jätä auto kotiin Nollapäästöpäivänä 21.9. – tule töihin julkisilla, pyöräillen tai jalan tai pidä etäpäivä

Castrén & Snellman haastaa henkilöstönsä ja asiakkaansa mukaan kansainväliseen Nollapäästöpäivään 21.9.2018.

C&S kannustaa henkilöstöänsä, asiakkaitansa ja kumppaneitansa jättämään perjantaina auton kotiin, tulemaan töihin julkisilla, pyöräillen tai jalan – tai vaihtoehtoisesti pitämään etäpäivän.

Toimisto sai haasteen osallistua päivään Climate Leadership Coalition -yhdistykseltä, jonka jäsen C&S on ollut vuodesta 2016 lähtien. Nollapäästöpäivän tavoitteena on antaa maapallolle vapaapäivä fossiilisten polttoaineiden käytöstä, kiinnittää huomiota omien valintojen aiheuttamiin ilmastovaikutuksiin ja herätellä tekemään kestävämpiä kulutusvalintoja.

–  Pyrimme toiminnassamme aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen, mutta emme ympäristömme kustannuksella. Siksi lähdemme innokkain mielin mukaan myös Nollapäästöpäivään. Päivään osallistuvat voivat jakamaa tietoisuutta päivästä sosiaalisessa mediassa julkaisemalla kuvan omasta etäkonttoristaan tai työmatkaltaan hashtagilla #Nollapäästöpäivä, kannustaa Castrén & Snellmanin osakas Merja Kivelä.

CLC:n jäsenorganisaatiot toteuttavat asiakkailleen, työntekijöilleen ja muille sidosryhmilleen erilaisia kampanjoita sekä tekevät yhteistyötä koulujen kanssa. Lue näistä lisää CLC:n tai Opetushallituksen internetsivuilta.

Tule mukaan ja anna maapallolle vapaapäivä!

Lisätietoja antavat:

Kaisa Barkman
Merja Kivelä

Asianajotoimisto Castrén & Snellman on Climate Leadership Coalition -yhdistyksen ja yritysvastuuverkosto FIBSin jäsen. Lisäksi toimisto on WWF Green Office -verkoston ensimmäinen asianajotoimisto vuodesta 2009 lähtien. Toimisto ryhtyi tänä vuonna hyvittämään lentopäästöjään tukemalla WWF:n suosittelemia ympäristöhankkeita.