Kaisa Barkman

viestintä- ja markkinointijohtaja

Vastaan Castrén & Snellmanin markkinoinnin ja viestinnän sekä asiakkuuksiemme hoidon ja myynnin tuen johtamisesta. Eri osa-alueiden asiantuntijoista koostuvalla tiimillämme on yhteinen kipinä työskennellä päivittäin sen eteen, että voimme tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme, parantaa asiakkaidemme menestymisen edellytyksiä muuttuvassa maailmassa ja sujuvoittaa yhteistä työskentelyämme.

Johtoryhmän jäsenenä osallistun toimistomme päivittäiseen johtamiseen ja kehittämiseen. Koen olevani palveluammatissa, jossa saan edistää sekä cassulaisten että asiakkaidemme yhteisiä asioita. Saan kipinää siitä, kun toimintaa viedään eteenpäin asiakaslähtöisesti ja saamme yhdessä aikaan positiivista muutosta ja kasvua.

Olen toiminut yli 15 vuotta kaupallisissa tehtävissä Suomen johtavien asiantuntijayritysten johtoryhmissä muun muassa markkinoinnin konsultointiyrityksessä, eläinlääkäriasemaketjussa ja nyt strategisen liikejuridiikan parissa Castrén & Snellmanilla. Mielenkiintoisten tehtävien myötä minulle on kertynyt monipuolinen osaaminen muutoksen johtamisesta ja palvelualan liiketoiminnan kehittämisestä.

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri.

On kunnia olla mukana rakentamassa maineikasta asianajotoimistoamme ja viemässä eteenpäin alan edelläkävijän, modernin klassikkobrändin menestystarinaa.