17.10.2016

Castrén & Snellmanille huippuluokitukset IFLR1000 Financial & Corporate -julkaisussa jälleen tänä vuonna

Vuoden 2017 IFLR 1000 Financial and Corporate Guide -julkaisussa kaksi kolmesta arvioidusta palvelustamme, Rahoitus ja Pääomamarkkinat, sijoitettiin jälleen ylimpään luokkaan (Tier 1). Yritysjärjestelyt-palvelumme säilytti Tier 2 -luokituksensa.

Huippuluokitusten saamiseksi asianajotoimistojen on onnistuttava erinomaisesti toimeksiantotyössään ja saatava lisäksi hyvää palautetta sekä asiakkailtaan että kilpailijoiltaan. IFLR1000 arvioi johtavia asianajotoimistoja ja asianajajia eri maista, markkinoilta ja oikeudenaloilta. Se arvioi jokaisen yrityksen ja sen vuosittaiset saavutukset joka vuosi uudestaan. Lopulliset luokitukset auttavat asiakkaita löytämään Suomen parhaat yritykset ja parhaat asianajajat, jotka tarjoavat julkaisussa arvioituja palveluita.

”He hallitsevat parhaat käytännöt, antavat arvokasta apuaan myös sisäisessä koulutuksessa – mitä arvostimme kovasti – ja huomioivat upean tarkasti myös yksityiskohdat.” – Asiakaspalautetta toimistostamme IFLR1000-tutkimuksessa.

IFLR1000 nostaa esiin myös ansioituneita asianajajia. Näitä johtavia asiantuntijoita oli jokaisessa arvioidussa palvelussamme useita. Kahdeksan osakasta ja yksi counsel-lakimies valittiin johtaviksi asiantuntijoiksi. Heistä kolme toimii Yritysjärjestelyt-palvelussamme, jonka vetäjä, osakas Jan Örndahl, sai ensimmäistä kertaa Leading Lawyer -maininnan. Myös Rahoitus-palvelumme sai tänä vuonna lisätunnustusta, kun osakas Pekka Lehtinen sai Leading Lawyer -maininnan.

Lisäksi kuusi osakastamme, Merja Kivelä, Jan Kuhlefelt, Janne Lauha, Sakari Lukinmaa, Kimmo Rekola ja Tero Tuomisto, saivat Leading Lawyer -maininnan tänä vuonna jälleen. Lisäksi counsel-lakimiehemme Jonne Järvi valittiin jälleen nousevaksi tähdeksi (Rising Star).

Luokitukset ovat nähtävillä kokonaisuudessaan verkkosivustolla www.IFLR1000.com.