26.7.2021

Castrén & Snellman valittiin jälleen yhdeksi parhaista kansainvälisiä välimiesmenettelyjä hoitavista toimistoista

Castrén & Snellmanin riidanratkaisupalvelu valittiin jo toisena vuonna peräkkäin maailman parhaiden kansainvälisiä välimiesmenettelyjä hoitavien asianajotoimistojen GAR 100 ‑listalle. Listaa julkaisee Global Arbitration Review, ja se ilmestyi nyt 14. kerran.

Vuosittain ilmestyvä GAR 100 -lista käy läpi asianajotoimistoja ja etsii niistä kansainvälisten välimiesmenettelyjen erityisosaamista maineen, kokemuksen ja toimeksiantojen määrän perusteella. Listalle pääsi tänäkin vuonna vain kaksi suomalaista asianajotoimistoa, joista toinen on Castrén & Snellman. Riidanratkaisutiimimme on tunnustuksesta erittäin ylpeä.

Riidanratkaisupalveluamme kuvailtiin kokeneeksi tiimiksi, joka tekee ammattimaista ja saumatonta yhteistyötä ja tarjoaa selkeitä, järkeviä ja käytännöllisiä neuvoja. Erikoismaininnan saivat asiantuntijamme Marko Hentunen, Anders Forss, Tuomas Lehtinen, Niklas Langenskiöld ja Jerker Pitkänen.

GAR 100 -arvioijat nostivat esiin toimistomme vahvat näytöt, kuten Suomessa harvinaisen välitystuomion kumoamisen, Brysselissä Englannin lain alla ja ICC:n sääntöjen mukaisesti käytävän yli 300 miljoonan dollarin arvoisen rakennusalan välimiesmenettelyn sekä suomalaisen energiayhtiön edustamisen ylivoimaiseen esteeseen liittyvässä 60 miljoonan dollarin välimiesmenettelyssä.

Castrén & Snellmanin saama arvio on saatavilla verkossa (vaatii tilauksen).