14.2.2018

Castrén & Snellman vahvistaa kiinteistöalan palveluitaan – Antti Kaakkola ja Matti Lajunen uuden Kiinteistösijoittaminen ja -transaktiot -kokonaisuuden vetäjiksi

Castrén & Snellman terävöittää kiinteistömarkkinoille suunnattua tarjoamaansa perustamalla uuden Kiinteistösijoittaminen ja -transaktiot -palvelun. Palvelun vetäjiksi on nimitetty Suomen suurimmissa kiinteistöhankkeissa neuvonantajina toimineet counsel-lakimiehet Antti Kaakkola ja Matti Lajunen.

–          Toimistomme on jatkuvasti mukana maamme suurimmissa kiinteistöjärjestelyissä, ja palveluillamme on kysyntää niin sijoittajien, kiinteistökehittäjien kuin teollisuusyritysten keskuudessa. Tuomme nyt nämä palvelut paremmin asiakkaidemme saataville. Antti ja Matti haluavat kehittää praktiikkaa  kunnianhimoisesti. He ovat koonneet tuekseen ammattitaitoisen tiimin, joka vahvistuu kevään aikana uusilla rekrytoinneilla, toimitusjohtaja Sakari Lukinmaa kertoo.

Suomen kiinteistömarkkinat ylsivät ennätyslukemiin vuosina 2016 ja 2017, ja erityisesti kansainvälisten sijoittajien suhteellinen osuus kasvoi. Laajat kehityshankkeet toivat mukanaan uudenlaisia tapoja toteuttaa muutoin perinteistä kiinteistösijoitustoimintaa. Myös suunnitteilla olevat verolainsäädännön muutokset  ovat tuoneet kiinteistösijoituksiin uusia piirteitä.

–          Lähdemme innokkaasti kehittämään rahastoille ja muille kiinteistösijoittajille ja -kehittäjille suunnattua palvelutarjontaamme. Uusi palvelumme kattaa kiinteistösijoituksen koko elinkaaren rahastonmuodostuksesta transaktion ja pitoajan läpi exitiin asti. Toimistollamme ja asiantuntijatiimillämme on monipuolisen osaamisensa ansiosta loistavat edellytykset vastata asiantuntevasti ja käytännönläheisesti kaikkiin toimialan asiakkaiden tarpeisiin, Kaakkola ja Lajunen sanovat.

Antti Kaakkolalla ja Matti Lajusella on molemmilla vuosien kokemus erilaisista kiinteistöalan toimeksiannoista ja niihin liittyvien sopimuskokonaisuuksien neuvottelemisesta. Kiinteistösijoittaminen ja -transaktiot -tiimi on ollut mukana useiden miljardien arvoisissa kiinteistötransaktioissa, kuten monissa viime vuosien suurimmista Suomessa toteutetuista kiinteistökaupoista ja -kehityshankkeista.